ultra mini meeting

10 replies · 5,903 views

ultra mini meeting
güzel bir meetingti. hem ziyaret hem ticaret hesabı gidip bronx karargahını da görmüş olduk. scene'de müziklerini en çok sevdiğim müzisyenlerden biri olan max/bronx ile yüzyüze tanışıp fotoğraf çektirdim. vigo, istanbul style soundtrack'inin mp3'ünü yapıp bana verdi. neyse sözlerimi, "bronx : louder than a bomb!!!" diyerek bitiriyorum. 🙂
ultra mini meeting
Bu meeting icin bi aciklama bisi yapildi da ben mi kacirdim 😕
ultra mini meeting
Vigo her bir araya gelmemizi meeting olarak isimlendirince insanların aklı karışıyor tabii ehehe. Bakkada kardeşim, bizler arkadaşız ve scene harici ya da random sebeplerle bir araya gelebiliyoruz. Bir araya geldiğimiz zaman Vigo da mekandaysa bunun adı meeting oluyor. Anladın mı? :lol:
ultra mini meeting
Originally posted by skate@Nov 8 2005, 06:36 PM
Vigo her bir araya gelmemizi meeting olarak isimlendirince insanların aklı karışıyor tabii ehehe. Bakkada kardeşim, bizler arkadaşız ve scene harici ya da random sebeplerle bir araya gelebiliyoruz. Bir araya geldiğimiz zaman Vigo da mekandaysa bunun adı meeting oluyor. Anladın mı? :lol:
[post=2797]Quoted post[/post]

Yok annadim annadim da,henuz arkadas networkune dahil edilmedik demek ki 😛
Neyse zamanna o da olur zaten bu aralar is degisikligi sebebiyle ziyandayim....
PS:Cok alakasiz ama Nightlord dokumanlara devam edcekmi??? 😛h34r:
ultra mini meeting
bakkada, tasalanma fazla, ben bu network'un parçası olsam bile ben de atlanabiliyorum; zaten bu sanırsam ki biraz daha iş ortamları arasında görüşmeler olarak cereyan ettiği için iş ortamları dışında olanlar oalrak kaçırmamız normal; onların yaşamsal saatleri farklıddır, bizim farklı. 😮)
ultra mini meeting
heheeheheh
millet merak etmeyin , skate in dedii gibi bunlar "şaka" meetingleri
ultra mini meeting
@bakkada
tasinma sonrasi nightlordun bilgisayari daha yeni oldu dun gece... tutorialler devam edecek. 🙂 bu hafta sonundan itibaren biseyler yazabilmeyi umuyorum
sevgiler
ultra mini meeting
Originally posted by nightlord@Nov 9 2005, 01:19 PM
@bakkada
tasinma sonrasi nightlordun bilgisayari daha yeni oldu dun gece... tutorialler devam edecek. 🙂 bu hafta sonundan itibaren biseyler yazabilmeyi umuyorum
sevgiler
[post=2808]Quoted post[/post]

Olm hadi notebook eski şirketinindi... İzmir'den nasıl giriyordun nete peki? Orda bir desktop PC'in yok muydu? Varsa, taşınırken bir O'nu mu getirmedin? Bir de bana ne ki ne bu kadar public ortamda gereksiz sorular soruyorum ki? Lütfen son soruma da sen cevap ver 😛
ultra mini meeting
Originally posted by skate+Nov 9 2005, 02:46 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Nov 9 2005, 02:46 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-nightlord@Nov 9 2005, 01:19 PM
@bakkada
sevgiler
[post=2808]Quoted post[/post]

Olm hadi notebook eski şirketinindi... İzmir'den nasıl giriyordun nete peki? Orda bir desktop PC'in yok muydu? Varsa, taşınırken bir O'nu mu getirmedin? Bir de bana ne ki ne bu kadar public ortamda gereksiz sorular soruyorum ki? Lütfen son soruma da sen cevap ver 😛
[post=2809]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
kendi pcmi abdye gidiyorum diye satmistim. son 3 aydir falan bi arkadastan odunc aldigim pc ile takiliyodum (hatta living o pcde bitti, belki de be greetz koymak lazimdi demoya 🙂 ) tabi istanbula gelirken adamin pcsini geri verdim o yuzden iki haftadir bilgisayarsiz idim.
son sorunun cevabi icin ise bakmalisin sen kalbinin derinliklerine 😛 (master yoda cumlesi)
ultra mini meeting
Originally posted by nightlord@Nov 10 2005, 10:10 AM
son sorunun cevabi icin ise bakmalisin sen kalbinin derinliklerine 😛 (master yoda cumlesi)
[post=2827]Quoted post[/post]

Master*bater* Yoda 🙂 Olm Lucas o kadar etkilenmiş ki doğu kültüründen, Samurai hede hödö derken 900 yaşındaki Yoda hala adam akıllı ingilizce konuşamıyor 😃 Ulan benim bildiğim Yoda Japonya'da değil Dagobah'da yaşar ama tahminen Degobah'da gezegeninin doğu kısımlarında yaşıyor (nereye göre doğu?!) :lol: