diskmag için toplantı

6 replies · 8,659 views

diskmag için toplantı
12 kasım 2005 CUMARTESİ saat 12:00 (öğlen)
kadıköy/moda, "oyun atölyesi" adlı kafede
"diskmag" ile ilgili toplantı yapılacaktır.
katılmak isteyen herkes davetlidir...
herhangi bi sorusu olan [email=vigo@bronxwhq.org]vigo@bronxwhq.org[/email] a mail atsın
diskmag için toplantı
bence 11 kasım'da zaten mobility seminerine gidilecek, ya o gün ertesinde birşeyler yapılmalı ya da başka bir tarih olmalı.
saat 12 de çooook erken yahu; sen çalışıyorsun, erken kalkabilirsin ama bizim gibi tembeller kolay kalkamaz. çalışanlar da pazar günü o saatte tembel olmayı isteyebilir. 😮)
şaka bir yana, 11'indeki atraksiyonu düşünelim önce.
diskmag için toplantı
Originally posted by spaztica@Nov 6 2005, 10:14 PM
saat 12 de çooook erken yahu; sen çalışıyorsun, erken kalkabilirsin ama bizim gibi tembeller kolay kalkamaz. çalışanlar da pazar günü o saatte tembel olmayı isteyebilir. 😮)
[post=2745]Quoted post[/post]

tarih cumartesi...
diskmag için toplantı
Originally posted by vigo+Nov 6 2005, 10:35 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(vigo @ Nov 6 2005, 10:35 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-spaztica@Nov 6 2005, 10:14 PM
[post=2745]Quoted post[/post]

tarih cumartesi...
[post=2747]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Bana uyar. Ancak 12:00'de başlarsak herkes en geç 14:00'e kadar gelsin ki 17:00-18:00 gibi dağılalım. Ben de isterdim tüm gün takılmayı ama C.tesi akşamı için çoktan plan yaptım.
Bu arada MadProgrammer'ın kesinlikle katılması lazım bu toplantıya bence. İstanbul'da mı yaşıyor bu genç?
diskmag için toplantı
Hafta sonlari malesef iptal oluyorum...
gelemiceeemi simdiden duyururum..
herkesten ozur dilerim..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
diskmag için toplantı
Originally posted by tURbO@Nov 7 2005, 03:20 AM
Hafta sonlari malesef iptal oluyorum...
[b]gelemiceeemi simdiden duyururum..
herkesten ozur dilerim..

[post=2756]Quoted post[/post]

[/b]

funko !
diskmag için toplantı
evet evet istanbulda yaşıyorum kesin geliyorum zaten 🙂
100% pure coder pr0n