beyler!

6 replies · 2,425 views

beyler!
millet nooldu?
gaz mı kaçtı ne?
2 gündür forumda mesaj yok nerdeyse....
hadi uyanın....
ayrıca, nightlord'a nooldu adam 3 haftadır yok ortada....
sağlık olayları filan diyodu... haberi olan varmı?
beyler!
Bende gecen gun sordum NightLord'u.Dokumannara dewam etsede bisde calismaya dewam etsek die 🙁
Bu arada dokumandan ziyade umarim saglik problemi yoktur saglikli olduktan sonra bi sekilde dokumana dewam edilir...
beyler!
Nightlord'la iki gün önce konuştuğumda hala Mersin'deydi. Kayınpederi bir operasyon geçirmiş (durumu iyiymiş). Ancak şu sıralar İzmir'e ve aramıza dönmesi lazım.
Tekrar geçmiş olsun Bilgem kardeşim...
beyler!
Originally posted by vigo@Oct 20 2005, 01:34 PM
millet nooldu?
gaz mı kaçtı ne?
2 gündür forumda mesaj yok nerdeyse....
hadi uyanın....
ayrıca, nightlord'a nooldu adam 3 haftadır yok ortada....
sağlık olayları filan diyodu... haberi olan varmı?
[post=2427]Quoted post[/post]

forumun gazi bitmis.. hic bi aktivasyon yok..
ben boyle scene den cikarim kardesim..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
beyler!
ehh ramazan'dayız kardeş; etrafı gaza bulayarak milletin orucunu bozmamız pek yakışık almaz?
ALIN SİZE GAZ!
DEMOSCENE yeni portalına ramazan bitiminde kavuşuyor...
product yapanlar da elbet yakında döktürür...
beyler!
Gaz bitmedi full gaz devam. Ben bu gazla geğirerek yarın bir Bursa'ya gidip dönücem arkadaşlar. Birşey isteyen var mı? (Varsa dönünce okuyacam mesajını ehueuhee)
beyler!
Originally posted by spaztica@Oct 21 2005, 10:09 PM
ehh ramazan'dayız kardeş; etrafı gaza bulayarak milletin orucunu bozmamız pek yakışık almaz?
ALIN SİZE GAZ!
DEMOSCENE yeni portalına ramazan bitiminde kavuşuyor...
product yapanlar da elbet yakında döktürür...
[post=2437]Quoted post[/post]

yazilan yazilar.. yani reply ler silinirse bi ise yaramaz..
yani bu gaz olmadi.
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>