tURbO pixelleri eklenmeye baslandi.

9 replies · 16,825 views

Yeni ve eski yaptiklarimi galleri bolumune eklemeye basladim. Bazilarini gormemis olabilirsiniz. eskileri de koyucam galeriye bilginize.. slmlar..
tURbO
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Hemen indiriyorum eklenenleri 🙂
3 resim daha ekledim..
bilginize...
comment ekleyenlere allah bol para versin..
eklemeyenler CIRCIR olsun.. :lol:
tURbO/BRoNX + ZOMBIE BOYS!
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Originally posted by tURbO@Oct 13 2005, 02:25 AM
3 resim daha ekledim..
bilginize...
comment ekleyenlere allah [b]bol para
versin..
eklemeyenler CIRCIR olsun.. :lol:
tURbO/BRoNX + ZOMBIE BOYS!
[post=2301]Quoted post[/post]

[/b]

kötü bir grafiğe reaction vermektense cırcır olmayı tercih ederim.
velakin söz konusu olan turbo'nun grafikleri ise cırcır olmaktan kurtuldum demektir 🙂
yuh lan kıskançlığın da bu kadarı... olm sen ikinci oldun Turbo birinci. yedir artık şunu kendine :lol:
Originally posted by skate@Oct 13 2005, 11:59 AM
yuh lan kıskançlığın da bu kadarı... olm sen ikinci oldun Turbo birinci. yedir artık şunu kendine :lol:
[post=2305]Quoted post[/post]

kıskandığım doğru ama dikkat edersen turbo'yu övdüm 🙂 gfx'lere yazdığım reactionlardan da anlaşılabilir bu.
skate olm karıştırma lam ortalığı alla alla 😃
Originally posted by spritus+Oct 13 2005, 11:33 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(spritus @ Oct 13 2005, 11:33 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-skate@Oct 13 2005, 11:59 AM
[post=2305]Quoted post[/post]

kıskandığım doğru ama dikkat edersen turbo'yu övdüm 🙂 gfx'lere yazdığım reactionlardan da anlaşılabilir bu.
skate olm karıştırma lam ortalığı alla alla 😃
[post=2308]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
hehehe.. ulem skate.. :lol:
spritus yeni pixelciler arasinda en iyilerindendir..
eger olmeden once hydrogen'i amiga da pixellerken gorursem cok sevincem.. eger olursem de benim icin bi dedication amiga pixel i yapmasini vasiyet ediyorum..
turbo'yu uzun zamandır hayranlıkla izliyorum bir pixelci değilim coder'ım ve demoscene'e çok yeniyim ama demoscene'le tanıştığım ilk andan itibaren turbo'nun grafiklerini biliyorum ve önünde saygı ile eğiliyorum.
100% pure coder pr0n
MaDpRoGrAmMeR, signature'ını hiç beyenmedim...
Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Oct 28 2005, 01:37 PM
turbo'yu uzun zamandır hayranlıkla izliyorum bir pixelci değilim coder'ım ve demoscene'e çok yeniyim ama demoscene'le tanıştığım ilk andan itibaren turbo'nun grafiklerini biliyorum ve önünde saygı ile eğiliyorum.
[post=2556]Quoted post[/post]

tesekkurler madprogrammer...
ama nedense oldskool hala yasiyor.. :lol: