lcp memories - fairlight

16 replies · 4,158 views

lcp memories - fairlight
Hımm , demoyu az önce seyrettim..
Skate e gönderme yapmışlar.. Ayrıca demonun sonunda sıcak bir mesaj da var.. 🙂 (Yine skate e heh. )
Eğer yine klas bi demo üzerinde çalışıyosanız , fairlight in da olduğu bi compo ya denk getirirsiniz artık heh ..
scg
lcp memories - fairlight
Originally posted by scg@Oct 2 2005, 11:40 PM
Hımm , demoyu az önce seyrettim..
Skate e gönderme yapmışlar.. Ayrıca demonun sonunda sıcak bir mesaj da var.. 🙂 (Yine skate e heh. )
Eğer yine klas bi demo üzerinde çalışıyosanız , fairlight in da olduğu bi compo ya denk getirirsiniz artık heh ..
scg
[post=2133]Quoted post[/post]

Aman boş ver laf etsin de eden Fairlight olsun 🙂 Ayrıca herifin kaçırdığı bir nokta var. "World's slowest chesswaver" demiş. Aynı zamanda "world first chesswaver" 🙂 En azından 64'de daha önce yapan görmedim. Bir de bunların yanı sıra, satranç taşlarını fake bir yöntem kullanmadan koysunlar, calculation 2 katına çıksın o zaman görürüm onları 🙂
lcp memories - fairlight
hocam linki yollasana bizde bakalım
lcp memories - fairlight
Originally posted by vigo@Oct 3 2005, 12:28 PM
hocam linki yollasana bizde bakalım
[post=2143]Quoted post[/post]

http://pouet.net/prod.php?which=19237
yanilmiosam bu olmasi lazim...
ama nedense Vice'da calismadi 😠
lcp memories - fairlight
Originally posted by Bakkada+Oct 3 2005, 12:39 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Bakkada @ Oct 3 2005, 12:39 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-vigo@Oct 3 2005, 12:28 PM
hocam linki yollasana bizde bakal?m
[post=2143]Quoted post[/post]

http://pouet.net/prod.php?which=19237
yanilmiosam bu olmasi lazim...
ama nedense Vice'da calismadi 😠
[post=2144]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
enable true drive emulation ;P
lcp memories - fairlight
Pouet'deki (********) nickli arkadaşın yorumu:
Actually, the chesswaver in the glance demo was cooler. But the other fx pretty much kick ass.
Aslanım benim be!!! Her kimsen sevdim seni 😃
lcp memories - fairlight
ya kanka, bu ibne fairlight, ne zaman gördü demoyuda ne zaman yaptılar bu "memories" i?
orospu evladı "fuckings to skate of glance" demiş ya?
ulan delirdim şimdi ya?
lcp memories - fairlight
Herif tepkiyi biraz abartmis bence;
Herhalde FairLight ismine guvenio...
Ama yaptigi tepki disinda demonun sonundaki resim cok gercekci ve aradaki twister efekti(sanirim adi buydu) cok hosuma gitti...
lcp memories - fairlight
skatecan, senin zoomer bu piç fairlight'ın yaptıını "donunda" sallar...
ağzına verir ilave olarak kulaklarınıda oynatır...
ama işin "iyi" kısmı, "koskoca !" fairlight "ÇATIRRRRRRRRR ÇATIRRRRRRRRRR" çatlamış hahahah ahah ah ahaha haha haha
pc section'dan smash'i tanıyorum... biraz taşşak geçim fairlightla... heheh yıllar önce "crack" section 'a gircektik ghost'la beraber "fairlight" amiga'nın... "cannon fodder" 'ı 1 gün içinde kıramadık... daha doğrusu hiç görmediimiz bi track load sistemi vardı... GHOST: iyi ki de kıramamışız lan... bu lamerların grubuna girememişiz.... HAHAHAHHAHAHAHA
alemde hep sevdiim 1-2 grup vardı... fairlight,alpha flight ve genesis project.... fairlight düştü gözümden....
lcp memories - fairlight
sakın benim için ters reaction falan vermeyin demoya. ben şahsen "thumb up" yaptım. sidik yarışı scenein temelinde vardır. ben cevabımı forumlarda değil gelecek demolarda vermeye kararlıyım. hatta hatta bunu dert etmeyeceğim ve her zaman Glance olarak belirlediğimiz konsepte sadık kalacağım. Ancak yarın öbür gün illa bulurum bir demonun bir yerinde Fairlight'a bir cevap verecek part. İlk anda doğrudan ismime yapılan bir saldırı olmasına kıllandım ben de ama sonradan kötü niyetle yapmadıklarını, sadece eğlenmek için yaptıklarını hissettim. herifler "nası koduk ama" modundalar, bırakın öyle kalsınlar, bozmayalım keyiflerini.
ben de amma olgunlaşmışım bea 😛
lcp memories - fairlight
Adamların yaptıkları harbi komik. Ve onların ne kadar ciddiye alınmamaları gerektiğini gösteriyor. Geçenlerde bu forumda lamer'ın tanımını yaptık mini wild product için sözde eleştiri yapan şahısa.
Şimdi fairlight diyor bu "lamer" lafını. Gülüp geçiyorum. Biz normal kişilere anlatmaya çalışırken meğer bazı scene gruplarına da kurslar vermek gerekiyormuş. Onu da veririz🙂
Ancak şöyle söyleyeyim: Bu adamlar Striderların, Bacchusların, Black Shadow'ların,Gollum'ların, Tron'ların Fairlight'ı değil.
lcp memories - fairlight
Hemen Google terimler sözlüğümüzü açalım 🙂
Lamer means:
1) Someone socially inept or stupid
2) Lamer is a jargon or slang name applied to individuals thought to be lacking in maturity, social skills, technical competence or intelligence. It is applied in a variety of contexts, though the proliferation of computer-mediated communication media such as IRC or BBSes may be partly responsible for bringing the term into common parlance.
Sonuç olarak benim chesswaver partımla uyuşmadığı kesin terim bazında. Ama terimleri yanlış kullanan insanlar biraz "salak" olarak kabul edilebilirler ki bu da birinci tanıma uyuyor 😉
lcp memories - fairlight
olm demoyu izledim baba demo yapmışlar, ben çok begendim ama skate'le ilgili muhabbete de bi o kadar güldüm :lol:
abi bunlar işin keyifi, şahsen ben kızacak bi taraf bulamıyorum, bütün bunlar bizi sadece sonraki demo için daha da fazla motive edecektir.. dolayısıyla da yarar görüyorum
Hello, I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
lcp memories - fairlight
heh he olay bence de komık bı olay. ama aslında bu bize atılmış bi pastı. ve skate dogru reaksiyon vererek pası iyi değerlendirdi. yani arkadaşlar olay aslında danışıklı döğüş biraz. bu adamlar benim tanıdığım adamlar. netekim hollowman daha sonra skate'in tavrı için ayrıca teşekkür etmiş. bundan sonra flt ile karşılıklı atışmalarımız olacaktır böyle. scene de bundan yarar görecektir. 🙂
lcp memories - fairlight
flt sucks