disk mag!

77 replies · 44,018 views

disk mag!
yer geni$ cok ki$iyi kaldirabilir diye orasIni demi$tim , diger yer degi$ikligi onerilerine acIgIm. hava iyi olursa modada cay bahcesi olur mesela
disk mag!
Ya bene her yaka da uyarda fazla katilim olmasi acisindan oylama ile belirlensin 🙂
Bu arada besiktasta Pink House die bi nargile kafe war hem terasi hem kapali alani war 😉
disk mag!
besiktas... beer port!. iceriz falan hem... !? olur mu ki ? hem ishte vapurdan inen gelir falan ?
<ODBC Error 2002: Invalid(-1) length at Column 1>
disk mag!
BeerPort'un fiyatlari biraz pahali 🙂
disk mag!
kazan dururken beerport neye....!
disk mag!
Originally posted by spaztica@Nov 16 2005, 03:25 PM
kazan dururken beerport neye....!
[post=2940]Quoted post[/post]

bana farkmaz ya.. alkol olsun muhabbet olsun yeter.. oole yakin diye sheettim beerport'u.. kazan it is then.. .ya da.. farkmaz yani..
ICELIM COSHALIM KODALIM!!!!!! hadi durmaaaaak yooooooook!!!
<ODBC Error 2002: Invalid(-1) length at Column 1>
disk mag!
beerport'da (yok beerpoint'de galiba) hesabi almak bilmeyen garsonlar vardi. barbie (barbarian/bronx) ile yaklasik yarim saat ekstradan garson pesinde kosmustuk.
disk mag!
o zaman bir an once karar verelim , mekan kazan mI oluyor $imdi ? bunu per$ gunu (bugun) bitmeden karara baglarsak iyi olur insanlar muallakta kalmasIn. ki$isel goru$um, toplantiyi alkolsuz bi yerde yapip karara vardiktan sonra alkollu bi yerde devam etmek yonundedir. 🙂
disk mag!
Originally posted by disq@Nov 16 2005, 08:41 PM
beerport'da (yok beerpoint'de galiba) hesabi almak bilmeyen garsonlar vardi. barbie (barbarian/bronx) ile yaklasik yarim saat ekstradan garson pesinde kosmustuk.
[post=2942]Quoted post[/post]

Barbarian'in emailini bana ozelden atarmisin?
tskkurler.
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
disk mag!
bana bi email verilmişti ama bounce etti ööle bi mail yok diye..
disk mag!
barbie eger o barbie ise yakIn zamana kadar sozluk kasiyordu diye hatirliyorum orada ula$ILabilir eger bIrakmadIysa sozlugu
disk mag!
Topik dagilmasin kim gelio kim gelimio nerde toparlanios bi karar werilsin 🙂
Besiktas pink kafe hala onerim he olmadi besiktas kazan....
disk mag!
Cumartesi saat 12:00 beşiktaş kazan. Ok midir? Bu arada kazan nerdeydi yaw? 🙂
disk mag!
Originally posted by skate@Nov 18 2005, 03:04 PM
Cumartesi saat 12:00 beşiktaş kazan. Ok midir? Bu arada kazan nerdeydi yaw? 🙂
[post=2970]Quoted post[/post]

Kabalci kitabevinden barbaros bulvari istikametinde sola donunce;buyuk besiktas carsisindan camiye bakan kapidan cikar cikmaz,deniz muzesinin hemen sol caprazi 🙂
Bana ok bu arada...
disk mag!
bi irtibat tel i var mı cep?
ben oraları pek bilmiyorum