7d5 party reaction

6 replies · 2,549 views

7d5 party reaction
beyler takıldığım çok elite ve old skool bi c64+amiga board var, partiden hemen sonra 1-2 resim post etmiştim. millet direk şunu diyor "next year we will come!" yani, 7d6 için aylaaar öncesinden gün anons etmeliyiz... millet gazlanmış 🙂
7d5 party reaction
Originally posted by vigo@Sep 26 2005, 09:46 AM
beyler takıldığım çok elite ve old skool bi c64+amiga board var, partiden hemen sonra 1-2 resim post etmiştim. millet direk şunu diyor "next year we will come!" yani, 7d6 için aylaaar öncesinden gün anons etmeliyiz... millet gazlanmış 🙂
[post=1953]Quoted post[/post]

Walla 7D5'ten sona ciddi bi gaz artisi war isallah kesilmez de sonu hayirli olur...7D6'da release'im olsun isterim 🙂
7d5 party reaction
Originally posted by vigo@Sep 26 2005, 09:46 AM
[post=1953]Quoted post[/post]

sen gel bi de bana sor bunu vigo... tanıdığım tanımadığım herkes bana 7d6 partisine bizde gelebilirmiyiz diyorlar... ne yapacağımı şaşırdım walla...
😛h34r:
7d5 party reaction
7D6 için sıkı çalışmamız gerekecek. Umarım 7D6'yı bir avrupa partisine dönüştürebiliriz. Ne gerekiyor gevurları toplamak için anlamadım. Girişe bedave diyince gelmiyorlar 60€ desem gelirler mi acaba? 🙂
7D6 girişinde duvardaki yazı:
Giriş (Beş YTL) | Entrance (60 Euro)
ehuehuhue
7d5 party reaction
aslında belirttiğin ibare çok doğru da olur; paraya kola ücretsiz falan denirse hiç birşey alamayan bile tıka basa kola içer, hahaha.
şaka bir yana. bunu düşünmek gerekir kanaatindeyim.
7d5 party reaction
7d6'ya 12 yaşındaki kardeşimi de getirmeyi düşünüyorum. az biraz c biliyor gerçi ama partiye kadar ilk pikselini basar 😛. 4k'da release bile yapabilir ehehehe.
7d5 party reaction
Originally posted by anesthetic@Sep 26 2005, 06:56 PM
7d6'ya 12 ya??ndaki karde?imi de getirmeyi dü?ünüyorum. az biraz c biliyor gerçi ama partiye kadar ilk pikselini basar 😛. 4k'da release bile yapabilir ehehehe.
[post=1966]Quoted post[/post]

sizin aileden beklenir kardesim 🙂