yarisma sonuclari

13 replies · 3,894 views

yarisma sonuclari
* sonunda belli oldu sonuclar ama ben sikayetciyim. 😮 sen (yani ben) kalk kırk yıllık bRONX VIGO ile ayni katogoriye konulup da birinci ol. 😃 (wild) hosuma da gitmiyo degil ama saygi cercevesinde ben de gönül plaketimi VIGO abimlere veriyorum. :rolleyes: Gerci on the fly'da birinciler ama isterdim ki onlarin arkasindan geliyim...
(ayrıca bkz: bir bRONX'u ancak başka bir bRONX geçebilir) 😛 B)
yarisma sonuclari
Originally posted by mrr@Sep 20 2005, 09:48 AM
* sonunda belli oldu sonuclar ama ben sikayetciyim. sen (yani ben) kalk kırk yıllık bRONX VIGO ile ayni katogoriye konulup da birinci ol. (wild) hosuma da gitmiyo degil ama saygi cercevesinde ben de gönül plaketimi VIGO abimlere veriyorum. Gerci on the fly'da birinci ama gönül ister ki tüm compolarda büyükler önden gitsin, küçükler arkadan gelsin..
(bkz: bir bRONX'u ancak başka bir bRONX geçebilir)
[post=1767]Quoted post[/post]

Hade lemmm!!!! 🙂
yarisma sonuclari
mrr rulez 🙂
mrr, olm... şunu unutma, isimler gelir geçer, ama "baki" kalan bir tek BRONX... 🙂 🙂 🙂
yarisma sonuclari
yaw yine turbo'nun gerisine düştüm 🙂
ben o kadar kasarken, eminim turbo sonuçlara esneyerek bakmıştır 😛
gelecek partide olayı abartıcam. gerekirse 3 gfx ile katılıcam 🙂))
yarisma sonuclari
Originally posted by spritus@Sep 20 2005, 02:45 PM
[post=1778]Quoted post[/post]

hahahhhahaha hahahahaa 🙂
yarisma sonuclari
Siz olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz, Spritus'a çok pis koymuş olay. Tüm gün şirkette yüzü asık gezdi, yediremedi kendine ikinciliği. Ben de moral verdim 7dx logo compoyu kazandığını hatırlatarak. Niye kazandı o compoyu? Çünkü Turbo katılmadı ehuehuehuheue
yarisma sonuclari
Originally posted by skate@Sep 20 2005, 03:52 PM
7dx logo compoyu kazandığını hatırlatarak. Niye kazandı o compoyu? Çünkü Turbo katılmadı ehuehuehuheue
[post=1780]Quoted post[/post]

olm zaten bu da komik, "logo" yarışması dendi, grafik+tema tarzı entry ler oldu... spritus'un iş süperdi ama ne yazıkkı "logo" diildi...
yarisma sonuclari
Originally posted by vigo+Sep 20 2005, 03:58 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(vigo @ Sep 20 2005, 03:58 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-skate@Sep 20 2005, 03:52 PM
7dx logo compoyu kazandığını hatırlatarak. Niye kazandı o compoyu? Çünkü Turbo katılmadı ehuehuehuheue
[post=1780]Quoted post[/post]

olm zaten bu da komik, "logo" yarışması dendi, grafik+tema tarzı entry ler oldu... spritus'un iş süperdi ama ne yazıkkı "logo" diildi...
[post=1781]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Vigo, bir bakıma haklısın ancak zaten free bir yarışmaydı. Millet gönlünce yaptı, gönlünce oy verdi. Eğlencelik bir yarışmaya katı kurallar koymanın, diskalifiye etmenin anlamı yok. Ona bakarsan sizin eleman da birden fazla logo yapıp bir araya koymuş. Biz "7dx party logosu" demiştik "7dx party logoları" değil 🙂 Ama dediğim gibi amaç eğlenmek takılmak (elimizde hazır 7dx party logoları olsun diye yaptıysak şerrrrrefsiziz 😛), katı kurallara gerek yok.
yarisma sonuclari
Originally posted by spritus@Sep 20 2005, 02:45 PM

😃 :lol:
walla bu sefer kasmadim..
seneye cilgin bi release yapmayi dusunuyom ama "cami" yada "fil" resmi gibi.. simdiden soyliiim...
logo compo'ya katilamadigim icin uzgunum.. 🙁
benim derdim hydrogen ile. seneye bir C64 resmi de geliyo benden. simdiden hazirlanmaya basla Hydro'cuuum... 😛
tURbO / bRONX + ZOMBIE BOYS
"dunyayi smoothsuz 320x240 goren adam!"
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
yarisma sonuclari
64'e beklerim Turbiş🙂 (Sanırım bir hayranın, bir hanımefendi, hani uğruna güller dökmek istediğin sana boyle hitab ediyordu heheh🙂)
Madem oyle bize de bir amiga grafik yapmak farz oldu artık. Paleti sen seç. hahah🙂 (Gözünden alevler çıkan adamı da sakın unutma, ondan çok daha iyisi geliyor😛)
Originally posted by tURbO+Sep 20 2005, 04:23 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(tURbO @ Sep 20 2005, 04:23 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-spritus@Sep 20 2005, 02:45 PM

😃 :lol:
walla bu sefer kasmadim..
seneye cilgin bi release yapmayi dusunuyom ama "cami" yada "fil" resmi gibi.. simdiden soyliiim...
logo compo'ya katilamadigim icin uzgunum.. 🙁
benim derdim hydrogen ile. seneye bir C64 resmi de geliyo benden. simdiden hazirlanmaya basla Hydro'cuuum... 😛
"dunyayi smoothsuz 320x240 goren adam!"
[post=1785]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
yarisma sonuclari
yahu şu logo compo'nun sonuçlarını falan görsek???
birileri bi zahmet şeediverse de malları buraya da "paste ediverse"...
ya da skate ftp'yi açıp buraya akıtsa malları da neymiş şu logolar bi de biz görek hani...
yarisma sonuclari
yahu şu logo compo'nun sonuçlarını falan görsek???
birileri bi zahmet şeediverse de malları buraya da "paste ediverse"...
ya da skate ftp'yi açıp buraya akıtsa malları da neymiş şu logolar bi de biz görek hani...

bu benimki.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Biz "7dx party logosu" demiştik "7dx party logoları" değil

bunların hepsi bi logo abi. bütün olarak görmek lazım 😃
favorim alt soldaki...
🙂
yarisma sonuclari
Gençler dosyalar siteye eklendi. Birkaç c64 stuffı henüz transfer edilemedi ne yazık ki. Ayrıca elime ulaşmamış bir iki tane daha stuff var. Kalanları da hemen transfer edip, bulup buluşturup koyacam siteye.
Gecikmenin başlıca nedeni parti sonrası makinelerimizin ve eşyalarımızın büyük bir bölümünün parti mekanında kalması ve eve taşıyamamamızdı. Makinelerimize kavuştuk artık, şimdi hızlıca hallederiz rötüşları siz merak etmeyin. Gecikme için de kusura bakmayın. Yakında tüm ftplere ekleyeceğiz stuffları.
yarisma sonuclari
Originally posted by Hydrogen@Sep 20 2005, 10:59 PM
64'e beklerim Turbiş🙂 (Sanırım bir hayranın, bir hanımefendi, hani uğruna güller dökmek istediğin sana boyle hitab ediyordu heheh🙂)
Madem oyle bize de bir amiga grafik yapmak farz oldu artık. Paleti sen seç. hahah🙂 (Gözünden alevler çıkan adamı da sakın unutma, ondan çok daha iyisi geliyor😛)

hehehehe 😃
bak su konusana? 7D5'de sana yiyosa sen amiga'da ben c64 de ciziiim dedim? nooldu? lambanin cini gibi kayboldun? neyse sahitlerimizde var.. gozlerinden alevler cikan adami hatirliyom..
gozlerine zemzem suyu dokucem o adamin.. sonecek alevleri. 😃
partide gorusmek uzre... 😛
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>