7D5'te ilginc olaylar!

20 replies · 5,593 views

7D5'te ilginc olaylar!
7D5'te bana ilginc gelen, guldugum olaylar vardi..
onlari yazmak istedim..
- Fevzi baba'nin ilk gun burun bandajini takip, ikinci gun zkerim diyip cikarmasi ve etrafta FEVZi BALBOA olarak gezmesi. Cek senet mafyasi gorunumunde komiklikler yapmasi. ve RAMBODUR, CANDIR! lafina sebebiyet vermesi.
- MROO/Bronx'un bir anda after fx cilerin gozdesi olmasi ve soru bombardimanina tutulmasi.
- Compo'daki sol asagidaki guzel kameraman KIZ. inanilmazdi. allah sahibine bagislasin.
- Organizator arkadaslar (skate, hydro, sems.. filan.. ) kosturmaktan takilamadilar. uzuldum sahsen..
- Vigo yine her zamanki gibi natilius ile zart diye cep telefonunda intro kodladi.
- kantinci arkadas bir scener edasiyla sabahlayip sabaha kadar scener elemanlarla (vigo, nightlord vs) ile mac yapti.
- Hydro'nun arkadasi Murat bir gecede Raptor modelledi ve renderladi. uyumadan kasmasi ve super bi is yapmasi beni sasirtti. Seneye de bekleriz.
- Technology tv calisanlarinin sicak yaklasimi ve davranislari superdi.
- Technology Tv calisani Yigit'in sabaha kadar muhabbetleri acayip eglenceliydi.
- Micro/BRONX'un gece kiz arkadasina gidip, uyutup parti mekanina eli kolu meyve dolu gelmesi ve partide scener'lara gece uzum ikram etmesi.
- Ogan Kandemiroglu'nun eski bir ZOMBIE BOYS uyesi oldugunu duyunca herkesin sasirmasi. 😃
aklima gelince daha eklicem...
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
7D5'te ilginc olaylar!
- bursadan game developer gelmesi, scene ile ilgili oyun yapması !
- kantinci abi bana "ya benim erkan diye bi arkadaşım var aynı ona benziyosun çok sevdim seni" demesi ve çift kaşarlıdan , tek kaşarlı parası alması + winning 11 de bana 3:0 takması.
- ilk gün akşam yemeei için yemekhaneye gidilmesi, yemekcinin önce kızıp sonra halimize acıması ve bizden sonrakilere bir yerine 2 tane dolma vermesi.
- astro'nun "kız arkadaşı" ile partiye gelmesi 🙂 ve "abi ben akşam uğrarım" fake i ile bizi ekmesi.
- micro'nun anlattığı microsoft danışma hattı olayları.
- nightlord la maç yaparken ( ilkinde 1-0 önde idi ) amiga'nın crash etmesi.
- turbo'nun "bişi düşünüyorum abi" şeklinde çaktırmadan uyuması 🙂
- fevzi baba'nın 1 ekmek arası kavurma+kaşar+varsa domates alması.
- parti bitiminde çekimde mikrofon arıza yapınca kantinci bana "tombul abi bak senin yüzünden oldu, sen acele ettin işler ters gitti" demesi 🙂
7D5'te ilginc olaylar!
turbo'nun bahsettiği kameraman kız voting'de "ben de oy kullanıcam" diyerek benden votesheet istemiştir, belirteyim 🙂
7D5'te ilginc olaylar!
Originally posted by spritus@Sep 19 2005, 03:53 PM
turbo'nun bahsettiği kameraman kız voting'de "ben de oy kullanıcam" diyerek benden votesheet istemiştir, belirteyim 🙂
[post=1736]Quoted post[/post]

Ne sırıtıyon lan, votesheet istemişse istemiş, veren sensin o diil ki :lol:
7D5'te ilginc olaylar!
-Zamaninda agzimiz acik demolarini,introlarini izledigimiz adamlarla ayni yerde olmak
-Parti boyunca Atari 1040'in hic kimse tarafindan kullanilmamasi
Benim aklima gelenler....
7D5'te ilginc olaylar!
Atari ST'mi her partiye getirmem ve hiç kimse tarafından kullanılmaması bir 7DX klasiğidir zaten 🙂
Bu arada ben partiye 4 adet bozuk C64 drive'ı, 8 bozuk joystick, çalışmayan adaptörler v.s. de getiriyorum. Amaç kullanmak değil sergilemek 😃 Atari ST çalışyor ancak Almanca işletim sistemine sahip ve hiç utility yok elimde. Biri bir gün QBase'ini kapıp gelecek ümidiyle koyuyorum makineyi ortaya ama kimsenin salladığı yok.
P.S: O Atari ST, Gökhan Kırdar'ın Atari ST'sidir ve yakın zamana kadar müziklerini o Atari'yle yapıyordu. Bu da bir ek bilgidir. Belki Gökhan Kırdar fanlarından biri 7D6'ya gelir sırf bu açıklama yüzünden 😛
7D5'te ilginc olaylar!
ben ilginc bi kac replik sayayim
-"vakit kaybetmeden topu oyuna sokuyoruz sayin seyirciler"
cumartesi gunu sabah wisdomla em hgs maci esnasinda attigim gol sonrasi yenik durumdaki wisdom hemen yukari ok tusuna atlarken
-"macin bitmesine bizim saatimizle cok az zaman kaldi ama onemli olan hakemin saati sayin seyirciler"
ayni macin son dakikalarinda wisdom
- "yurt disinda bunca partiye gittim millet bira sigara hatta ot icer biz burda gayet sakin ince belli cay bardaklari meyve suyu falan takiliyoruz... hatta o ne abi? orda kek var bi tane"
vigo
- "ben arkam donuk basliyim birden donup boole dinininiiin meraba diye giriyim"
hydrogen ve skate ile tv roportajina baslamadan once turbonun beyin firtinasi
- "abi bak bu calismaz... hah bak iste yanlis yazmissin bayti ondan olmuyo"
turbo benim onumdeki winxp makineyi debug ederken
- "nay niri nay tralom"
compo arasinda kameraman kizin makine odasinin kapisina gelip bize turk sanat muzigi konseri vermeye baslamasi (tamam aslinda sarki sozlerini hatirlamiyorum)
- "hay be senin gibi makinanin ta ebe... diiit... mina ko ... diiit ... tunu sit.... rrospu cocu .... diiiiiiiiiiiiit "
amiga da maci ucuncu defa kilitlenen vigo ve nightlord
- datura: "abi bizi yillarca kandirdilar once bi grafikler bitsin grafikler bitmeden kod yazilmaz dediler. ben c64te lemmings yapacaz diye binlerce lemming sprite cizdim"
endo: "nihah ahah hhahahaha"
skate: "9. lemingi koyamamislar bi turlu nihahahaa"
cuma gecesi daturanin (ve sanirim diger bazi bronx grafikerlerinin) hazin hikayesi
- "ben zaten yasli gorunmek icin biyik birakiyorum"
erik/resident
7D5'te ilginc olaylar!
Lem Nightlord, replik hafızana hasta oldum lan 🙂
Bir tane de benden:
Skate: Oyunlarınızın açılışlarında hep benzer interfaceler göze çarpıyor. Oyunlarınızın hepsini aynı framework ya da engine ile mi yapıyorsunuz?
Oğan Kandemiroğlu: Nasıl yani anlayamadım?
Skate: Yani mesela şu koşan köpek animasyonu hepsinde aynı.
Oğan Kandemiroğlu: Şey... O windowsun ikonu.
Seyircilerden ufak bir kahkaha yükselir, Skate kıpkırmızı olmuştur :lol:
7D5'te ilginc olaylar!
nightlord : ben bide, "islami kurallara uygun parti" demiştim 🙂 hahahahahaa hahahaha aha
ama en büyük lafı fevzi baba söyledi :
"RAMBO CANDIR"
7D5'te ilginc olaylar!
256 byte şiir yarışmasına hiç entry gelmemesi de beni şaşırtan bir diğer olaydı.
7D5'te ilginc olaylar!
kantincinin meraktan gezerken pixel art yapan arkadaşlardan birini görüp kısık sesle "manyak lan bunlar... nokta nokta yapıyolar..." demesi...
7D5'te ilginc olaylar!
Erik/Resident parti mekanına gelirken, parti sitesinden aldığı kroki ölçeğinin orantısızlığından şikayet ediyordu. bu yüzden 4-5 km yürümüş zavallıcık 🙂
7D5'te ilginc olaylar!
Olay üst katta çekim yapılırken cereyan etti...
Kameraci Kız : (Erik'i göstererek) söyleyin şuna fal bakmayı kapatsın, çekim yapıyorum, ortama uymuyor.
tesla : Erik kapatsana şu solitaire'i
erik : (hiç bir şey demez, sadece dik dik bakar, solitaire e devam...)
7D5'te ilginc olaylar!
Originally posted by tURbO@Sep 19 2005, 03:27 PM
7D5'te bana ilginc gelen, guldugum olaylar vardi..
onlari yazmak istedim..
- [b]Fevzi baba
'nin ilk gun burun bandajini takip, ikinci gun zkerim diyip cikarmasi ve etrafta FEVZi BALBOA olarak gezmesi. Cek senet mafyasi gorunumunde komiklikler yapmasi. ve RAMBODUR, CANDIR! lafina sebebiyet vermesi.
- MROO/Bronx'un bir anda after fx cilerin gozdesi olmasi ve soru bombardimanina tutulmasi.
- Compo'daki sol asagidaki guzel kameraman KIZ. inanilmazdi. allah sahibine bagislasin.
- Organizator arkadaslar (skate, hydro, sems.. filan.. ) kosturmaktan takilamadilar. uzuldum sahsen..
- Vigo yine her zamanki gibi natilius ile zart diye cep telefonunda intro kodladi.
- kantinci arkadas bir scener edasiyla sabahlayip sabaha kadar scener elemanlarla (vigo, nightlord vs) ile mac yapti.
- Hydro'nun arkadasi Murat bir gecede Raptor modelledi ve renderladi. uyumadan kasmasi ve super bi is yapmasi beni sasirtti. Seneye de bekleriz.
- Technology tv calisanlarinin sicak yaklasimi ve davranislari superdi.
- Technology Tv calisani Yigit'in sabaha kadar muhabbetleri acayip eglenceliydi.
- Micro/BRONX'un gece kiz arkadasina gidip, uyutup parti mekanina eli kolu meyve dolu gelmesi ve partide scener'lara gece uzum ikram etmesi.
- Ogan Kandemiroglu'nun eski bir ZOMBIE BOYS uyesi oldugunu duyunca herkesin sasirmasi. 😃
aklima gelince daha eklicem...
[post=1733]Quoted post[/post]

[/b]

----------------------------------------------------------------------------------
7D5 partisinde güldüğüm kadar ömrümde gülmedim. tURBO, Vigo, micro kalın sağlıcakla.... Seneye bakalım nelere gülecez... Hahahahaha!....
dr beamrider aka yigit from technology channel...
😃
7D5'te ilginc olaylar!
Originally posted by spritus@Sep 19 2005, 03:53 PM
[post=1736]Quoted post[/post]

Ben sebebini biliyom!.
Pixel compo'da birinci olan cocuk, cok yakisikli ve havali ona diil de ikinci olanla konusmaya calisiiim diye dusundu heralde... 😃 😃 :lol: :lol:
tURbO / bRONX + ZOMBIE BOYS
"16 renk'te 32 renk heyecani veren adam"
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>