bronx world hq yayında 2!

7 replies · 5,618 views

site yepyeni tasarımı ve yazılımı ile yayındadır...
özellikle foto galeriye bakmanızı öneririm.
http://www.bronxwhq.org
hoş... ama tasarım sanki çok donuk; sanki endüstriyel bir firmanın sayfası gibi. ama en azından birçok şey kolay ulaşılır konumda.
site harika olmuş eline sağlık abi. özellikle nostaljik fotolar görülesi.
Originally posted by spaztica@Sep 12 2005, 02:17 PM
hoş... ama tasarım sanki çok donuk; sanki endüstriyel bir firmanın sayfası gibi. ama en azından birçok şey kolay ulaşılır konumda.
[post=1663]Quoted post[/post]

hehehe anca işte, coder adamın yapcaa sitenin tasarımı bu kadar oluyor. bizim tembel gfxerlardan tasarım istemekten ecdadım s*k*l*...
🙂
Originally posted by vigo@Sep 12 2005, 02:28 PM
hehehe anca işte, coder adamın yapcaa sitenin tasarımı bu kadar oluyor. bizim tembel gfxerlardan tasarım istemekten ecdadım s*k*l*...
🙂
[post=1665]Quoted post[/post]

Herhalde coder olduğum için olacak ki tasarım bana hiç batmadı 🙂 Ellerine sağlık Uğur kardeş, site güzel olmuş. Ayrıca member list ve productlar güzel kategorize edilmiş, öncekilerden daha iyi. Hemen guestbookunu da imzaliicam şimdi 🙂
P.S: History'i çabuk update edersen iyi olur. Türk gruplarını içeren bir program yapıcaz Computer Scene programında, ihtiyacımız olacaktır o bölüme.
İmzaladım 🙂
Originally posted by vigo+Sep 12 2005, 02:28 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(vigo @ Sep 12 2005, 02:28 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-spaztica@Sep 12 2005, 02:17 PM
[post=1663]Quoted post[/post]

🙂
[post=1665]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
hehehehe.. onlardan birisi benim...
tembel ve yuzsuz.. 😃
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Originally posted by tURbO@Sep 13 2005, 04:10 AM
hehehehe.. onlardan birisi benim...
tembel ve yuzsuz.. 😃
[post=1668]Quoted post[/post]

way kardeşim.