Teknoloji Televizyonu - Computer Scene Programı

74 replies · 17,411 views

aklima bir fikir geldi; hades hocamin dedigi gibi cd isteyenlere cogaltsaniz, biz partiye gelince karsiligini verip alsak?
Originally posted by PE&OAS@Sep 1 2005, 12:14 AM
aklima bir fikir geldi; hades hocamin dedigi gibi cd isteyenlere cogaltsaniz, biz partiye gelince [b]karsiligini verip alsak?
[post=1565]Quoted post[/post]

[/b]

Siz de birer TV programı çekip CD'lerini bize verin "karşılığı" olarak 😃
Şaka bir yana karşılık ne demek, orada cd writerımız olacak, çoğaltırız. Siz en fazla bitmesi ihtimaline karşılık boş CD getirin yeter.
Bu arada bizler programın görüntülerini yanımızda getirmeyi unutacak olursak yan bina Teknoloji TV, dert etmeyin yani 🙂
Programin formatini bilmiyorum cunku yeni haberim oldu ama program icerisinde Demo gostermek scene akimini ve tarihcesini annatmak gibi seylerin yaninda Scene'e merakli olan ama nerden basliyacagini bilmeyen arkadaslara(misal ben :rolleyes: ) yol gosterme,teknik bilgi verme ne nasil yapilir gibi konulara yer verilecek mi???
Guzel bir konuya parmak basmissin. Bu konuda ilerki programlarda bir calisma yapabiliriz. Ancak eger imkanin varsa 7d5 demo partisine katil bence. En iyi baslangic,bir cok scenerin bir seyler urettigi parti mekaninda olacaktir.
Originally posted by KiyoskeShingure@Sep 2 2005, 08:55 AM
Programin formatini bilmiyorum cunku yeni haberim oldu ama program icerisinde Demo gostermek scene akimini ve tarihcesini annatmak gibi seylerin yaninda Scene'e merakli olan ama nerden basliyacagini bilmeyen arkadaslara(misal ben :rolleyes: ) yol gosterme,teknik bilgi verme ne nasil yapilir gibi konulara yer verilecek mi???
[post=1582]Quoted post[/post]

Originally posted by Hydrogen+Sep 2 2005, 10:56 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(Hydrogen @ Sep 2 2005, 10:56 AM)</div><div class='quotemain'>Guzel bir konuya parmak basmissin. Bu konuda ilerki programlarda bir calisma yapabiliriz. Ancak eger imkanin varsa 7d5 demo partisine katil bence. En iyi baslangic,bir cok scenerin bir seyler urettigi parti mekaninda olacaktir.
<!--QuoteBegin-KiyoskeShingure
@Sep 2 2005, 08:55 AM
Programin formatini bilmiyorum cunku yeni haberim oldu ama program icerisinde Demo gostermek scene akimini ve tarihcesini annatmak gibi seylerin yaninda Scene'e merakli olan ama nerden basliyacagini bilmeyen arkadaslara(misal ben  :rolleyes: ) yol gosterme,teknik bilgi verme ne nasil yapilir gibi konulara yer verilecek mi???
[post=1582]Quoted post[/post]

[post=1583]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
17 Cumartesi gunu ordayim cok eglenceli gecicegini biliyorum 🙂
Bi cok seyde ogrenebiliris 🙂 Umarim tanisma firsatimizda olur ....
Arkadaşlar Computer Scene programı bu gece yayınlanamıyor Cebit fuarı dolayısıyla. Gelecek haftadan devam edilecek. Haberiniz olsun.
Originally posted by 5pritus@Sep 6 2005, 06:18 PM
Arkadaşlar Computer Scene programı bu gece yayınlanamıyor Cebit fuarı dolayısıyla. Gelecek haftadan devam edilecek. Haberiniz olsun.
[post=1615]Quoted post[/post]

Ya tam da hazirlanmistim ya aman ya 🙁
ya arkadaşlar, zırt pırt soruyorum ama,
ya bu tekno.tv halen sitesinde bi banner bi link, bişi koymamış?
sinir oldum ya....
Originally posted by vigo@Sep 7 2005, 03:18 PM
ya arkadaşlar, zırt pırt soruyorum ama,
ya bu tekno.tv halen sitesinde bi banner bi link, bişi koymamış?
sinir oldum ya....
[post=1627]Quoted post[/post]

Şu anda tanıtım filmi hazırlıyorlar ekranda döndürmek üzere. Cebit fuarı yüzünden o bile gecikti, naaparsın...
Program var mi bu aksam 🙂
Originally posted by Bakkada@Sep 13 2005, 08:55 AM
Program var mi bu aksam 🙂
[post=1669]Quoted post[/post]

Var. Saat 22:00'de. Yarın (Çarşamba) da saat 12:00'de tekrarı yayınlanacak ama yalnızca uydudan seyredilebiliyor, kablolu tv 12 saat dönüşümlü yayın olduğu için kablo kullanıcılarının bu akşamki programı kaçırmamasını tavsiye ederim.
Bu arada teknoloji tv kaçırdığınız tüm bölümleri ve bundan sonraki bölümleri download edebileceğiniz bir şekilde web sitesine ekleyecekmiş yakında. Eklenince ben size bildiririm.
ya kanka,
bu tt halen bi baner bişi koymamış sitesine...
ne acaip sponsor bunlar ya dimi?
yoksa varda ben mi görmüyorum?
Originally posted by vigo@Sep 13 2005, 12:22 PM
ya kanka,
bu tt halen bi baner bişi koymamış sitesine...
ne acaip sponsor bunlar ya dimi?
yoksa varda ben mi görmüyorum?
[post=1673]Quoted post[/post]

biz defalarca söyledik, koymadılar bir türlü. ancak şu anda bir tanıtım filmi dönüyor ekranda bildiğim kadarıyla (ben denk gelmedim gerçi)
hydro+skate
beyler dün programı acaip keyifle izledim. hatta programın jeneriğinde çalan müzik... en sevdiğim sidlerdendir... sanki benim için seçmişsiniz gibi... neden küstüğünü halen bilemediğim ve kendisine ulaşamadığım sevgili göt dostum evilman le beraber en sevdiğimiz müziktir...
program öncesinde 7d5'in tanıtımını gördüm... süper olmuş ama bi hata yapmışlar... sitenin adresini 7dxparty.org diye yazmışlar aradaki çizgiyi unutmuşlar...
hayatımda ilk kez, tv'de scoopex'in demosunu izledim süper oldu...
keşke hergün olsa bu program...
not : amerikadan avrupaya (ingiltere'ye, şimdide finlandiya ya) yerleşen adam ise "sir garbage truck" tır.
helal olsun çocuklar... vigo loves you...
Program cok keyiflie izlenebilen bi program 🙂 Ozellikle sette bir C64 gormek guzeldi.Yalniz bi kac ufak oneri yapabilir miyis 🙂
Ha bi de
Ordaki C64 takili cartidge ne idi 🙂 Olurum merakten acilis ekrani cok kisa gozuktu okuyamadim 🙂