X-Coretaks - Skate'in Blog'u

10 replies · 6,440 views

http://emir.akaydin.com/
Son zamanlarda bazı olaylar beni böyle birşey açmaya zorladı. ılk yazımdan da çıkış noktamı anlayacaksınız. Sizlerle bu yazdıklarımı paylaşmak istiyorum ancak scene harici yazılarımın bu forumda tartışılmamasını rica ediyorum. Blog'daki yorum özelliğini kullanabilirsiniz.
Halbuki vakti zamanında diyordum kendi kendime "yok abi, açmiicam blog mlog diye", ama canıma tak etti bazı şeyler.
Hayırlı olsun. Domain seçimi süper 😉
Takip edeceğim bloglar arasına aldım. Ama bi sorun var yazında yorum bırakma özelliğini kaldırmışsın 🙂.
Yazın hakkında tartışma başlatma niyetinde değilim ama ufak birşey söylemeden edemeyeceğim. Galaksimizde 1000 bizimle aynı anda ve iletişim kurabilen yaşam barındıran gezegen olma ihtimali olduğunu öğrenmek cidden güzeldi, mutlu oldum 🙂. Keşke gidip arayabilmenin bir yolu olsa, tıpkı eski kaşifler gibi ama ahh.. :/.
@Ragnor: Yorum yazma açık ancak giriş sayfasında "Yeni Eklenenler" bölümünden yapamıyorsun. Yazının başlığına tıkla, açılan sayfadan yorum yazabilirsin.
Birkaç update.
Kısa bir "Muon Baryon" değerlendirme yazısı ekledim. Ayrıca bu güne kadar yapmış olduğum "Yayınlar" ile ilgili bir de sayfa oluşturdum.
Blog giriş sayfası linki: X-Coretaks
Kısa bir "Muon Baryon" değerlendirme yazısı ekledim
<3. Ne kadar mutlu oldugumu anlatamam bile, o yuzden susuyorum 🙂.
100% pure coder pr0n
Blog'umda yayınladığım yeni makalem;
Ekran Kartlarının Geleceği – Eski Teknik, Yeni Nesil
Makale özetle şu anda kullanılan Rasterization ve gelecekte kullanılmaya başlayacak Ray Tracing ile ilgilidir. Okuyucu hedef kitlesini teknik bilgi açısından düşük profilli olarak belirledim. Kısacası birçoğunuzun zaten bildiği bilgiler olduğunu düşünüyorum.
Benim gibi şişko bir scenersanız, burdan yakın efendim 🙂
Uzun bir süredir güncellemediğim bloguma bir iki gün önce hem
“Commodore 64″ 30 Yaşında!

bu yazıyı yazdım, hem de bilgi sayfalarında epey bir düzenleme ve güncelleme yaptım. Bilginize.
süper olmuş, eline sağlık
- endo of glance -