deciphercan: oncelikle cooook cok tebrikler. Aslansin kaplansin harbiden cok mutlu oldum gurur duydum. devamini dilerim.
ferris credit olayinda bok yemis. bunun tartisilacak tarafi yok. co-x her zaman ortak demek degil. pilot-copilot orneginde oldugu gibi. co-conspirator ise ne demek hic mi hic belli degil. hatta info file'da notepad ile acinca senin yazdigin paragraf da word wrap yok iken gorunmuyor bile. cunku yuz bilmem kacinci colondan basliyor. dolayisiyla ben ilk actigimda dosyayi, senin yazini gormedim ve gordugum tek adinin gectigi yer conspiratordu.
Senin yazdigin paragrafta mesela "jake ile pek guzel birlikte calistik" falan demissin. O oyle bisey dememis bile. dedigim gibi eger word wrap kapali ise info file da decipher'in neredeyse adi gecmiyor.
credit olayi onemlidir ve boyle smart-ass ifadelere ve abukluklara asla izin verme. kim olursa olsun. ben andrei alexandrescu'yla demo yapsam ve bana co-conspirator diye credit verse, kim oldugunu dinlemem "s*ktir lan" der agzinin ortasina bi tane cakarim.
Sen bu kadar buyuk basari elde etmissin. partide olmayan ve seni tanimayan pek cok insan senin olaydaki payini bilmeyecek bile. yanlis olan sey bu. Bu duruma derhal mudahale etmen gerekiyor. Hatta ben olsam mevcut info file'i bile degistiririm.
Butun bu soylediklerimi, elestiri olarak degil, senin basarinin herkesce "acikca" taninmasini isteyen bir abinin ogutu olarak algila.
Tekrar cok cok tebrikler. 🙂
Assembly 2009