Aynur&Kursad(Hydrogen)_Nikah

6 replies · 2,440 views

Selam arkadaslar. 19 Haziran Pazar Saat 13:30'da Kadikoy evlendirme dairesinde evleniyorum. Duyanlar duymayanlara haber verebilir🙂 Bir c64-invitation intro hazirlayacaktim ama vakit bulamadim. Neyse artik.
Gorusmek uzere.
tebrikler🙂 (ben herzaman old.gibi gelemiyorum🙁.)
kürşad ve aynur; davetiye hazırlayıp gönderdiğiniz ve katılacağımı söylediğim halde babalar günü dolayısıyla kayınpederi şehir dışında ziyaret vaziyetleri olduğundan yetişemedim, lütfen kusuruma bakmayın, balayında doya doya eğlenin, tadını çıkarın. evlilikte de dolu dolu mutluluk dileklerim sizinle olsun! tebrikler.
Tebrikler...
nice kucuk scener'lara :lol:
tURbO - Zombie Boys - bRONx - S2K - STaTiK - rADİKAL hATE
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Nikahta çok yakışıklıydın Hydrogen kardeşim 🙂 Aynur da çok cici bir gelin olmuş, nefis yakışmışsınız 😃
Ayrıca badem şekeri yerine kalp şeklinde çukulata vermek de çok iyi fikirmiş walla, afiyet olduk hepimiz 🙂
Sonunda sen de bizim evliler kervanına katıldın. Ben çocuklulara doğru yol almaktayım. Seni de bekliyorum peşimden 🙂 Hepimiz eninde sonunda bir Al Bundy olacağız!!! 😉
rockistanbulda goru$tuk zaten, 1 haftadir orada cali$tigim icin hicbir$eyden haberm yoktu, demek goru$tugumuz zaman evlenmi$tin, neyse kusura bakma abi sana omur boyu mutluluklar
Selamlar. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Hepinize mutluluklar.