komodor.net!!!!! :)

24 replies · 7,787 views

şarkılar yine çok güzel velakin nerde klipler? 🙂
her işimizde olduğu gibi o da yarım kalmasın.. turbo duyuyosun di mi? 😛
Yeni Şarkı: Commodore Loves You
www.komodor.net
Ha gayret 1 şakrı kaldı projeyi sonlandırmana 🙂
Geçen gün eşime biraz 64 oyunu oynatiim dedim, birkaç platform oyunu v.s. oynattıktan sonra sıra geldi olimpiyat oyunlarına 😉 Biraz dalgamı geçiim derken bir baktım hatun manyak oynuyor, döt oldum 🙂 Track & Field'ın ilk bölümünde ilk oynayışında 7:22 yaptı. Daha sonra 6:80'lere inmeyi başardı ki hayatında ilk kez joystick kullanıyordu?! Senkronizasyon, joystick sallama hepsi süper. Doğuştan yetenek işte 🙂 Boşuna evlenmemişiz yani 🙂
Commodore loves us! She really do! 😃
8'inci bit: 8-Bit Dance
bu şarkı klasik Komodor soundunun dışına çıktı...Belki proje tamamlandığı için artık "bugüne" ait birşeyler yapmak geldi içimden...Umarım yadırgamazsınız.
www.komodor.net
Bu seferki müzik gerçekten de farklı olmuş diğerlerinden. Enstrumantel, 7 dakika küsür uzunluğunda v.s. Planlayıp, planladığın projeyi kısa sürede bitirdiğin için seni tebrik ediyorum Yiğit. Şimdi senden (ve Turbo'dan eheh) klip bekliyoruz...
Teşekkürler Skate 🙂
Şimdi inşallah şarkılara klipler vs. yapılacak...
Aslında bitti diyorum da...her an gaza gelip bi 8-bit daha yapabilirim...Bu aralar oldukça olumlu feedbackler alıyorum...Ziyaretçi sayısı 2500 ü geçti...du bakalım 🙂
Yiğit, seni özel olarak 7D5 Party'e davet ediyorum.
/topic/308/topic-308
Sen kesinlikle orda bulunmalısın. Seninle hem tanışırız, hem de seni diğer onlarca 8 bit severle tanıştırırız.
Skate selam,
Davetin için çok teşekkürler! Zaten başka bir kanaldan bu olayın olacağını duymuştum, gelmeyi çok isterim!
Bu arada yardım için yapabileceğim birşey varsa lütfen haberim olsun.
Sevgiler,
Yigit
Gelmen yeterli dostum 🙂
yeni şarkılar: 1988 ve Komodor Balonu
www.komodor.net