Hydrogen wrote:Vardir. Her seyi bozuktur hatta. Hatta oyle ki, video hakkinda o turkce bozuklugundan baska denebilecek hic bir sey yoktur 🙂 Burasi Turkiye'dir.
Hmm, şimdi izledim videoyu, yüksek teknolojili eski mısır olayına girmişsiniz, hafiften antik yunan karışması da var, boreas'ın kafasını kestiği üç başlı ejder falan (ki akan kanından şimdi bulgaristanda kalan bir dağın oluştuğu söylenir). Oyun güzel görünüyor, biraz daha renklenmiş, ışık kullanmaya başlamışsınız, eski version gün ışığında geçtiği için dramatik ışık pek mümkün olmuyordu. Yer altı bölümleri bana WOW'u hatırlattı çok fena, ama bu kötü birşey değil. Videonun başında çıkan yılanlı ikv logosu bence süper olmuş, her kim yaptıysa eline sağlık. Bu günlerde o kadar keskin köşeli grafikler göremez olduk. Aslında videodaki en iyi kısım oydu diyebilirim.
Ama spaz'a katılıyorum, kurguda sarı times new roman kullanmak çok ayıp birşeydir, eheheh... Bilmiyorum epik metni altyazı olarak vermek hanginizin fikriydi? Gösterin bakiim onu bana, dedekorkutu çağırıp dandik bir isim taktırtıcam.