nightlord wrote:Nitekim milletin nasil oy kullandigi malum.
Hahah, parti atmosferi denen şey garip birşey. Kesinlikle orada pouet dışında bir olay oluyor. 3 gün içinde o yılın "parti kültürü" oluşturuluyor. Partideki kafalara hitab eden, onları okşayan (iyi yada kötü anlamda) her ürün anında tepki alıyor ve akıllarda kalıyor. Uykulu kafalar oylama yaparken de zorlanıyorlar zaten.
Anlatmak istemiyordum (çünkü ayıp bişey yaptım) ama söz tam da bu noktaya gelmişken belirteyim. Geçen sene bingen'de Demo Compo ardından Voting yapacak makine bulamayan (ya da yukarı çıkmaya üşenen) bir Cocoon üyesi benim laptopumu kullandı. ıki kişilik oy kullandıktan sonra, çekti gitti. Logoff olmayı unutmuş, ben de açtım baktım kimlere oy vermiş diye. Herkese 0 kendi demolarına 10. Demoscene'in yarışma kadar dostluk arkadaşlık olduğunu düşünen biri olarak, farbrausch'un sanatsal yaratısına 0 vermek en az benim adamın oylarına göz atmam kadar ayıp geldi. Özellikle Paniq'in bayağı sade bir vatandaş olduğunu gördükten sonra adamın emeğine üzülmemek elde değil.
Glance'in bir bomba patlatacağına eminim ama ordaki ortamın sadece 130 scroller ile aşılabileceğini düşünmüyorum. Toplu bir marketing olayı gerek. Belki hepimiz bıyıklı ponpon kız kılığına girip dans etmeliyizdir.. (ehh, ya da hydrogen ve skate, 7d8'deki tayt t-shirleri getirmeyi deneyebilirler).
Her durumda gönlümüz sizden yana beyler. Tozunu attırın frankfurt'un.