Hell Yeah!!!

13 replies · 4,315 views

Hell Yeah!!!
Bir kamerayı kurcalarken içimden geldi.
Hell Yeah!!!
lan bu ne hal.... kes bakiim o saçları hemen... ülkücü müsün la sen! hayta... bi baltaya sap olamadın, sıkarsın dişlerini ööle. 😉
(no offense dude)

Last edited: 2009-03-14 17:51

Hell Yeah!!!
Same soul , different age !
Hell Yeah!!!
güzel ama yüzüklü elle olmamış 😃
Hell Yeah!!!
@spritus: facebook'da yüzüğün mouseoverına bir bak kardeşim. gizlemek istesem çıkartırdım. 😉
Hell Yeah!!!
ya sümüğe bulanmışın, ya da kameran kötü kardeşim... 😉
Hell Yeah!!!
yok abi 360 saatten fazla aynı resme bakınca senin retinaya buharlaşan salya yapışıyor, onun etkisidir. 🙂
Hell Yeah!!!
demek istediğim kameranın image compression becerisi (ya da beceriksizliği), görüntüde tatsız bir "sümüksü" bir smoothing yaratıyor. 😉
Hell Yeah!!!
bu kamera bir güvenlik kamerası. chat için tasarlanmış bir webcam değil. amacı uzun saatler boyunca mantıklı bir disk alanı kaplayarak kaydedebilmek görüntüyü. sonuç olarak da eşgal tanınsa yeter.
Hell Yeah!!!
abi security cameraya boyle pozlar ilerde is acmasin basina 😉
Hell Yeah!!!
Bir ara nette rastlamistim, linki saklamisim 🙂
Hell Yeah!!!
haberin basligi cok sacma.
--spoil--
isledigi sucta havvaya kirmizi elmayi verip, ademin hayatini karartmakmis. bu arada 7 gunde buyuk patlama ve sonrasi olayini sigdirilmis bir sahnesi var o filimin hayal gucu iste 😉
izlemeyin tavsiye etmem senaryosu cok kotu ama gorsel acidan cok iyi imdb puani 6.7
---
sanatcinin rengi olmaz.

Last edited: 2009-03-25 05:39

Hell Yeah!!!
Bu resim Facebook profilimde public olarak mevcut. 🙂
2. şubede bir komiserin bizi (o anda 60+ kişiydik) karşısına dizip bağırarak çektiği nutuk.
- Biz kimseyi dış görünüşüne göre yargılamıyoruz. Ama insanın da insan olması lazım. Hayvan herifler!!!
Ben de düşünmüştüm epey. Madem dış görünüşümüze göre yargılamıyorsun, bizi tanımadığın da ortada. Hepimizin GBTleri de temiz gelmiş, niye hayvan olduk şimdi? 🙂 Çok zavallılar çok...
Hell Yeah!!!
skate wrote:Bu resim Facebook profilimde public olarak mevcut. 🙂
2. şubede bir komiserin bizi (o anda 60+ kişiydik) karşısına dizip bağırarak çektiği nutuk.
- Biz kimseyi dış görünüşüne göre yargılamıyoruz. Ama insanın da insan olması lazım. Hayvan herifler!!!
Ben de düşünmüştüm epey. Madem dış görünüşümüze göre yargılamıyorsun, bizi tanımadığın da ortada. Hepimizin GBTleri de temiz gelmiş, niye hayvan olduk şimdi? 🙂 Çok zavallılar çok...

ahahahaahah çok komik ya