Disq nerde ya

9 replies · 2,833 views

Disq nerde ya
Disq nerelerde ya, bayagidir gorulmuyor ne parti ne bir sey.
Disq nerde ya
cash, haggard ve diğerleri... hiçbiri yoklar ortalıkta.
Disq nerde ya
yok o asallardan gidiyor. 3 5 7 11 13 17 hesabı. yani kendisini 7DA, 7E1, 7EC, 7F9 ve son olarak 80A partilerinde görücez 😛
Disq nerde ya
yaa diskiii bu demo dedikleri şey nasıl bişi oluyo 🙂
Disq nerde ya
disq le ara ara msn üzerinden falan laflarım, son 8-9 aydır reklamz'de çalışıyor; bi de geçen yaz, futbolla ilgili bi site açmıştı, onu manage ediyor. onun dışında ortalarda pek gözükmese de ara ara ff üzerinde yaşadığını görüyorum (hatta 2-3 hafta kadar önce ikea çıkarması yapmış).
Disq nerde ya
slm. asl. 🙂
futbol sitesini kapadik cok masraf oluyodu, content isi zor. buralardayim ama. selamlar.
Disq nerde ya
Hele sukur 🙂 Disq ile cok muhabbetimiz olamasa da benim icin hep oralarda bir yerlerde olmasi gereken adamdir. Sanki o arada bir gorundugunde, her sey yolundadir, oyle bir hissiyati var 🙂 Iste yine kisa ve oz bir mesaj atti. Buralarda. Yani her sey yolunda, dunya donmeye devam edecek🙂
Hydrogen/Glance
"Demo projeleri icin kocluk yapiyorum. Onemli bir demo yetistirmeye calistiginizda, yaninizda size yol gosterecek, destek olacak bir sag kol ariyorsaniz, Hydrogen Scener Kocluk hizmetlerini arayin"
Disq nerde ya
ben kendisini web programcıları platformu event'inde gördüm... hatta "oo hocam, partilerin hiç birine gelmiyorsun ama böyle event olduğu zaman kaçırmıyorsun" dedim... kendiside bana "organizasyonu yapan kişi ( adını unuttum ) küserdi gelmeseydim" dedi...
Disq nerde ya
bizler folloş organizatörleriz yani. bizim duygularımız yok, biz küsmüyoruz öyle mi? aslında öyle, folloşum ben, alıştık artık naapalım. 🙂
bu arada occult nerde ya? 😃