enfes olmus
http://current.com/items/89095116/supremacy_as_performed_by_the_c64_orchestra.htm
ssg
c64 orchestra supremacy performance
16 replies · 12,243 views
vigo wrote:merakım şu ki, muhittin aykut duru adlı kardeşimiz, aka peandos mu peandoas mı, kendisi istanbul'da yaşıyor bir süredir ve bilecik'te yaşarken bile partilere geliyordu... neden 7d8'e gelmedi? bilen varmı? resident üyesiydi kendisi...
nightlord wrote:c64 orchestra'nin muhtesem orkestrasyonlari var (bkz int karete). Fakat c64 orchestra'nin dinledigim butun orkestrasyonlari icinde en kotu olani bu olmus. Canli performanslari da sanirim cok iyi degil. ilk nakaratta flutler detone oluyor. Bende bayagi bi hayal kirikligi yaratti. SID versiyonu bundan iyi bence 🙂
Tek keman ve tek violinin cok eksik kaldigina katiliyorum. Ama benim kulaklarim asil bateriyi aradilar.
Last edited: 2009-01-03 20:22
nightlord wrote:Insanlar genis bir yelpazeden muzik dinliyorlar. Klasik muzik de elbette dinleyen ve hatta kompoze edenlerimiz var. Klasik muzik bence tek bir tarz da degil. barok ile romantik arasinda veya romantik ile 20.yy arasinda cok cok buyuk farklar oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden mesela senin bazi klasik muzik beklentilerinin her klasik muzik akimina uymadigini dusunuyorum. Ayrica sahsen ben bir muzigi dinlerken sonraki 8 olcuyu tahmin edebiliyorsam o benim acimdan hayli negatif bir durumdur. Parca bazi cok klasik paternlere uyuyor demektir. Poplasmis veya arabesklesmis demektir benim icin. Bir parcanin bir hikayeye benzedigini dusunursek, boyle parcalar sonunu bildigin bir hikayeyi okumaya benzer.
Last edited: 2009-01-05 08:55
Hydrogen wrote:Soyle demek, "Butun muzik tarzlarinin guzel orneklerini kesfetmenin ve kendimizi dinleyici olarak gelistirmenin cok onemli oldugunu dusunuyorum" hem daha yapici hem de benzer yonu isaret eden bir cumle olurdu.
the_prodigy wrote:hem muzikte hemde yasantimizdaki sartlanmalarin farkina vardigimizda bunlari kavrayip azda olsa uzerimizdeki etkisini azaltigimizda sartlanmalar bize bi kontrol etmiyicek, edemiyicek, inannin kendinizi daha OZGUR ve serbest hissedicek kontrolsuz olucaksiniz. muzikle gecmise takilmadan daha farkli yerlere gidiceksiniz.