7D8 öncesi mini süpriz!

7 replies · 7,084 views

7D8 öncesi mini süpriz!
yıl 2002, yer kadıköy/istanbul, parti : 7d2...
http://video.google.com/videoplay?docid=-6611093258028913248

sesi bozuk kaydetmiş spaz'ın kamerası o gün... idare edin 🙂

Last edited: 2008-11-27 17:14

7D8 öncesi mini süpriz!
Hehehe. Bu video bende vardi ancak sesi gecikmeliydi diye hatirliyorum cd'ye yazarken olmus demek ki.
Turbo'nun board'a 7d2 grafitisi yaptigi zaman, sonradan onun silinebilir kalem degil, normal kalem oldugu ortaya cikmisti. 🙂
Ellerine saglik Vigo. Ne guzel parti idi 7d2. Simdi, ziyaretci sayisi olsun stuff olsun hic bir sey ile tatmin olmazken, o zaman, 7d2, inanilmaz bir olaydi. Hem 40 ziyaretci gelmisti, hem de compo yapabilmistik🙂
Partinin tek amaci da, kendi keyfimizdi. Belki de hala oyle olmali🙂
7D8 öncesi mini süpriz!
goz acip kapayana kadar 6 yil gecmis..
dun gibi hatirliyorum..
super bir partiydi.
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
7D8 öncesi mini süpriz!
Süper ya 🙂.
7D8 öncesi mini süpriz!
Bende de CD'de vardı bu video ama hem CD'ler zamanla bozuluyor hem de ses bende de bu videodan daha bozuktu. Çok teşekkürler Vigo, güzel sürpriz oldu.
7D8 öncesi mini süpriz!
sorun spaz'ın kamerasındandı. default olarak bozuk çekmiş. ama en azından elimizde bir belge oldu...
7D8 öncesi mini süpriz!
bugünlerde başka bir kamerayla bazı kasetleri temiz aktardığımı gördüm, sanırım kameranın kafası bozuk. iyi bir kamerayla tüm kasetlerimi aktaracam yakında dijital formata, bakalım bunlar kurtulacak mı...
7D8 öncesi mini süpriz!
ne gunlerdi ya, o gunku heyecanimizi hatirliyorum hala. 7d2'nin yeri her zaman baska olacak.
- endo of glance -