CSDB'de Turkish Power Boys

8 replies · 17,425 views

Hic duymadim..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Ben de sizlerden ümitliydim. Sizler de duymadıysanız ya biraz aşırı lokal bir grup söz konusu ya da The Shadow arkadaşımız hatalı bir entry yapmış.
duymadım, ama çok gay bir isimleri var, hatta duble-gay...
Zombie Boys kadar erkeklik hormonu fışkırmıyor evet 😛
double gay, fiskirma filan derken konu XXX platforma dogru kayabilir. benden soylemesi..
sonra metro boys'u da "trencilik oynayan cocuklar" filan yapmayin.. zira sevdigim bir isimdir. ona gore..
hahahahaha..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Bu olay aklıma eski bir Zeki Alasya, Metin Akpınar kabaresini getirdi. Net hatırlamıyorum ama bir organizatör, menejer gibi birini arıyorlardı. Birinin gözü tutmuyordu adamı. Neden diye sorduklarında "adamın soyadı Fırıldak, ne beklersin böyle adamdan" diyordu eleman. Senin soyadın ne dendiğinde "Pervane" diyordu 😃
tURbO wrote:double gay, fiskirma filan derken konu XXX platforma dogru kayabilir. benden soylemesi..
sonra metro boys'u da "trencilik oynayan cocuklar" filan yapmayin.. zira sevdigim bir isimdir. ona gore..
hahahahaha..

hahaha harbiden bir donemin (genclik iste..) "boys"lu gruplari farkli baglamda dusununce komik oluyormus, hic boyle dusunmemistim. :T
- endo of glance -
bu arada csdb'ye sanki reklam olsun diye girilmis o entry.. ucretsiz bir oyun icin crack entrysi enteresan olmus.
- endo of glance -