7DX'e 1 Ay Kaldi

22 replies · 12,201 views

7DX'e 1 Ay Kaldi
Resident: 1 intro/demo + 1 oyun
...
100% pure coder pr0n
7DX'e 1 Ay Kaldi
la olm bi bağlantı kursana benle. msn'den cevap gelmiyor??
Decipher wrote:Resident: 1 intro/demo + 1 oyun
...
7DX'e 1 Ay Kaldi
spritus wrote:la olm bi bağlantı kursana benle. msn'den cevap gelmiyor??

Bu baglamda siz demo cikartiosunuz ama haberin mi yok sprit? 🙂
7DX'e 1 Ay Kaldi
yok öyle birşey duruma hakimim 😃
Bakkada wrote:Bu baglamda siz demo cikartiosunuz ama haberin mi yok sprit? 🙂
7DX'e 1 Ay Kaldi
Ikv ve Icf'nin muziklerini yapan Emre'de mp3 muzik yarismasina katilmayi planliyor.
7DX'e 1 Ay Kaldi
3 vize ve 2 homework ile katılmayı planlıyorum bende, tabi okula yaptığım şu intro biterse.. 🙂
ben yeniyim galiba
Bir C64, SID, Amiga ve modül müzik hayranı ve scene ile yeni yeni ilgilenmeye başlayan biri olarak partiyi iple çekmekteyim. (Beni scene'e facebook yoluyla hasbelkader bulaştıran spritus'un kulaklarını saygıyla çınlatmadan geçemicem 🙂)
MP3 dalında naçizane bir prod ile aranızda olucam. (prod mu diyoduk ona neydi 😛 )
gezmen de placeholder babında nick'im olsun.. hehe.. daha iyisini bulana kadar böyle iyi.
Tüm yüce scener'lara saygılarımla..
Görüşeceğiz.
gezmen idim, allamulax oldum.
7DX'e 1 Ay Kaldi
böyle birşeye sebep olduğum için çok mutlu oldum 🙂
gezmen wrote:Bir C64, SID, Amiga ve modül müzik hayranı ve scene ile yeni yeni ilgilenmeye başlayan biri olarak partiyi iple çekmekteyim. (Beni scene'e facebook yoluyla hasbelkader bulaştıran spritus'un kulaklarını saygıyla çınlatmadan geçemicem 🙂)
MP3 dalında naçizane bir prod ile aranızda olucam. (prod mu diyoduk ona neydi 😛 )
gezmen de placeholder babında nick'im olsun.. hehe.. daha iyisini bulana kadar böyle iyi.
Tüm yüce scener'lara saygılarımla..
Görüşeceğiz.