Cagatay Evyapan adi.

11 replies · 4,074 views

Cagatay Evyapan adi.
Arkadaslar. Bu yakalanan hacker'in adi bana yabanci gelmiyor?
Sanki bu adi ben daha once duydum gibi geliyor bana..
bilen taniyan var mi?
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Cagatay Evyapan adi.
heeh evet.. bbs zamanından hatırlıyorum, lamer dı... chao diye nicki vardı... diye aklımda kalmış. ya bu şişko biriydi, ghost buna modem satmıştı galba... kartal da mı oturuyordu bişi...

Last edited: 2008-09-13 15:53

Cagatay Evyapan adi.
vigo wrote:heeh evet.. bbs zamanından hatırlıyorum, lamer dı... chao diye nicki vardı... diye aklımda kalmış. ya bu şişko biriydi, ghost buna modem satmıştı galba... kartal da mı oturuyordu bişi...

Adam azmetmis lamerliktan hackerliga gecmis 🙂 Fark var mi tartisilir..
Cagatay Evyapan adi.
yanlis hatirlamiyorsam bu adam bana amiga demosu satmaya calismisti. :}
kitaptaki en eski hilelerden birini hala uyguluyor olmasindan dolayi tebrik ettim adami..
Cagatay Evyapan adi.
vigo wrote:heeh evet.. bbs zamanından hatırlıyorum, lamer dı... chao diye nicki vardı... diye aklımda kalmış. ya bu şişko biriydi, ghost buna modem satmıştı galba... kartal da mı oturuyordu bişi...

eee o zaman FBI, CIA filan TISSSS abi. adami yakalamak icin o kadar ugrasmislar. sorsalardi bize chao kim diye belki soylerdik.. 🙂
ama soylemezdik. ne o lan ispiyoncu gibi.
allah allah yaaa.. nerelerden nerelere.. bu benim bildiim 2. scene'e takılmaya calisanlarin hackerlik macerasi.
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Cagatay Evyapan adi.
abicim ben tacs from turkey'i merak ediyorum
Cagatay Evyapan adi.
tacs from turkey mi? onlarda mi hack olayina karismisti? froggy'den hic beklemem acikcasi oyle bisi?
Cagatay Evyapan adi.
Riontron wrote:abicim ben tacs from turkey'i merak ediyorum

ne alaka? tacs ?
Cagatay Evyapan adi.
hackin faydalı kullanılabildiği onca alan varken (hw hack v.s.), 3-5 kuruş (!) için hayatlarını heba ediyorlar.
Cagatay Evyapan adi.
işin acısı şu ki, hacker'lık diil bu arkadaşların yaptığı. direk hırsızlık yapıyorlar, yani dolandırıcılık... hani bu elemanlar oturup algoritmaları çözüp de bişi yapmış diiler... kart kopyalacısı vesaire gibi donanımlarla yapıyorlar... yani gerçekten bir bankanın güvenlik açığını bulup, tüm database'e dalma filan işleri diil... sonra da adları "hacker" oluyor... düpedüz hırsız aslında... yani serial maker yada patch i run edip "ben bunu kırdım" demek gibi bişi... keza, gerçek hacker = kimsenin tanımadığı / bilmediği ve YAKALANMAYAN hacker dır 🙂 🙂 🙂
Cagatay Evyapan adi.
vigo wrote:işin acısı şu ki, hacker'lık diil bu arkadaşların yaptığı. direk hırsızlık yapıyorlar, yani dolandırıcılık... hani bu elemanlar oturup algoritmaları çözüp de bişi yapmış diiler... kart kopyalacısı vesaire gibi donanımlarla yapıyorlar... yani gerçekten bir bankanın güvenlik açığını bulup, tüm database'e dalma filan işleri diil... sonra da adları "hacker" oluyor... düpedüz hırsız aslında... yani serial maker yada patch i run edip "ben bunu kırdım" demek gibi bişi... keza, gerçek hacker = kimsenin tanımadığı / bilmediği ve YAKALANMAYAN hacker dır 🙂 🙂 🙂

Ben de birinin bunu solemesini bekliodum bunnarin yaptigi basbaya dolandiricilik , guvenlik onlemlerini tam almayan , konuya hakim olmayan kullanicilarin hesaplarini alip , kartlari kopyalayip , sifreleri calip milletin parasini calmakla is olmaz.
Ben VPN acigi yuzunden herhangi bir banka sistemine girebilen insan gormedim desem yeridir , yaraticilik lazim yaraticilik...