abi şaka felan değil dimi sazan gibi atlamayalım sonra 😃😃
flamingo bilgisayar şişlide nerede zamanında çok gitmiştim sonra kapandı diye biliyorum.
Megamiga sayi:11 bayilerde.
hahah bro bide suadiye ufo bilgisayar ve laçin'de de satıyorlar ben dün gördüm aldım
Hemen koşuyorum şişli'ye!!! 🙂 Çok eğlendim içeriği okurken.
Eskiden dergi alip zewkle okurduk simdi o da kalmadi be , esprisi bile sevindirio insani o derece ac kalmisiz mag olayina...
Abi dag gibi Microsoft nasil batti ya.. Simdi millet herseyi Workbench saniyor. Gerci ben Geox kullaniyorum, hem Geos temelli olmasi hem de open source olmasi acisindan.
Ama gecmise baktigimizda, word gibi, excell gibi programlarin simdi esamesinin bile okunmamasi, evlat acisi gibi 🙂
Last edited: 2008-09-05 07:31
Ha bu arada haber vereyim Bill Gates (Bilmeyenler icin efsanevi pc'nin gercek multitask os'u Windows'un coderi) 12 yildir kendi yeni isletim sistemi olan Wintrix'i gelistiyor. Simdiden 1500 kisilik bir network olusmus durumda. Ben projeyi yakindan takip ediyorum. Workbench'den cok cok daha hayvan ozelliklere sahip. Ilgilenenler icin adresi
billgates1955.cjb.net/wintrix.html
ahaahaaaha
Hydrogen wrote:(Bilmeyenler icin efsanevi pc'nin gercek multitask os'u Windows'un coderi)
Byte'a gittim, derya abi "dergi kalmadı" dedi. Splitseven'dan metinleri çeksek olmaz mı?
Bu arada aranızda Workbench Genuine Crack yapabilen var mı? Update etmiyor meret kendini...