Yoksa?

16 replies · 5,303 views

Yoksa?
Yoksa,
7D8 parti hazirliklari hizlandi mi?
Vigo geleneksel iftar meeting'ini yapacak mi?
Glance X-Party'ye gidecek mi?
- endo of glance -
Yoksa?
1) bir suredir is ariyorum, su an icin en iyi teklif yurtdisindan geldi.. tam party zamani calismaya yurtdisina gidip, party'ye gelemezsem cok uzulcem valla..
2) glance x-party'ye gitsin artik ve meshur demosunu rls etsin.. 😃
Yoksa?
hala bi cv atacaksın da forward edecez be kardeş...
hadi artık atıver... obsesif () gmail işte...
Yoksa?
yoksa;
- nightshift 2008 ?
- 1st Bronx iPhone wild intro?
- upcoming uubb ?
- the sultan of 11 months : ramadan "welcome" meeting?
kimbilir 🙂
Yoksa?
Hepsi birden olsa ne kuzel olur 🙂
@Gno : Abi yurtdisi felan ne guzel seyler soliosun sen ole 🙂
Yoksa?
@Bakkada: Olm Gnostic'den kurtulmaya falan mı çalışıyorsun? Yurtdışına giden her arkadaşımız bizim için kayıptır. Milliyetçilik açısından konuşmuyorum, yıllar boyunca ayrı kalıyoruz sonra. Gnostic ızmir'de bile olsa senede birkaç kez ıstanbul'a geliyor görüşüyoruz. Canımız istese atlar "kolayca" gideriz ızmir'e v.s. Yurtdışı dedin mi herşey ASCII karakterlere dönüşüyor 🙁
Yoksa?
skate wrote:@Bakkada: Olm Gnostic'den kurtulmaya falan mı çalışıyorsun? Yurtdışına giden her arkadaşımız bizim için kayıptır. Milliyetçilik açısından konuşmuyorum, yıllar boyunca ayrı kalıyoruz sonra. Gnostic ızmir'de bile olsa senede birkaç kez ıstanbul'a geliyor görüşüyoruz. Canımız istese atlar "kolayca" gideriz ızmir'e v.s. Yurtdışı dedin mi herşey ASCII karakterlere dönüşüyor 🙁

OOoo olmaz yannis annasilma olmus ben bi an kendimi onun yerine koyup guzel bir sans yakaladigini dusundum.Yoksa eger aslinda bunu yapmak istemiosa kotu olmus.
Bunun yaninda Gno'yu sevdigimi herkes bilir , gerci ben hepinizi seviorum orasi ayri 🙂
Yoksa?
Gnostic elbette ki yurtdışına gitmeyi istiyor olabilir. Hayat standartları birçok şeyden önce gelir. Ancak ben arkadaşı olarak gitmesine hevesli olmadığım gibi gitmemesini tercih ederim. "Ama yurtdışında daha iyi..." ile başlayan cümlelerde de deminki postumda "Milliyetçilik açısından konuşmuyorum" lafı direk disable oluyor.
Yurtdışında yaşıyan/çalışan ya da buna niyetlenen kimseye bir lafım yok. Ama buna üzülme hakkımı da kendimde saklı tutuyorum.
Yoksa?
7d8 mi daha önce yapılacak yoksa nightshift mi? ufaktan parti hazırlığı içerisinde gibiyiz. rekabet edebilmek adına diğer gruplara duyurulur...
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
Yoksa?
@bakkada/skate:
yurtdisina gitmeyi acikcasi istemiyordum ama ekmek parasi, metallica'dan "where i lay my head is home" diye mirildanarak gitmek lazim gelebiliyor bazen..
ve su an icin sonuclandi yurtdisina gitmiyorum.. istanbul'da (anadolu yakasi) bir firmaya geciyorum.. aslinda istanbul'a gitmekte hic istemiyordum :rolleyes:
Yoksa?
siz her ihtimale karsi her iki party icinde bir demo yapin.. hangisi once olursa, o party icin yaptiginiz demoyu cikartirsiniz 😃
puNky wrote:7d8 mi daha önce yapılacak yoksa nightshift mi? ufaktan parti hazırlığı içerisinde gibiyiz. rekabet edebilmek adına diğer gruplara duyurulur...
Yoksa?
Bir Ramazan Meeting'i ve Parti'yi gönülden destekliyorum 🙂 .
Yeri gelmişken bundan sonra bende ıstanbul'dayım. Kendisi çok fazla sevinmemiş gibi görünse bile Gnostic'inde artık ıstanbul'da olması güzel bir haber bence 🙂 .
Yoksa?
GnoStiC wrote:@bakkada/skate:
yurtdisina gitmeyi acikcasi istemiyordum ama ekmek parasi, metallica'dan "where i lay my head is home" diye mirildanarak gitmek lazim gelebiliyor bazen..
ve su an icin sonuclandi yurtdisina gitmiyorum.. istanbul'da (anadolu yakasi) bir firmaya geciyorum.. aslinda istanbul'a gitmekte hic istemiyordum :rolleyes:

Valla istanbula gelmene kendi acimdan sevindim 🙂
Yoksa?
puNky wrote:7d8 mi daha önce yapılacak yoksa nightshift mi? ufaktan parti hazırlığı içerisinde gibiyiz. rekabet edebilmek adına diğer gruplara duyurulur...

Target locked 🙂
Yoksa?
punky önce senin elini görelim 🙂