Statik - Bitti Artık

9 replies · 3,903 views

Statik - Bitti Artık
Turbo o kadar isinin arasina son bir Statik albumu de sIkIstirdi 🙂
(benim tarzim degil ama Lryiu dinlerken kulak misafiri oluyorum, sozlerde bolca turbo geciyor, arada "turbo baba" felan diyo, gurur duyuyorum)
Statik - Bitti Artık
Rezpekt demekten ve ilham almaktan baska ne gelir insanin elinden 🙂
... ve nightlord ekstra gazla code'a doner. arkada Olof Gustafsson calmaktadir.
Statik - Bitti Artık
helal olsun broma! buyuk adamsin turbo 🙂
100% pure coder pr0n
Statik - Bitti Artık
eyvllh saolun..
beleş full download icin:
http://rapidshare.com/files/128243101/statik_-_bitti_artik_2000-2003_full_album.rar
album bandrollu cikmadi. dj'imle yollari ayirdigimiz icin free olarak dagitildi.
mix ve mastering yapilmamis haldedir. o yuzden ses ayarlarina takilmayin derim..
iyi dinlemeler.
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Statik - Bitti Artık
bir an Turbo'nun rapidshare linki gönderdiğini görünce gözlerim yerinden fırladı ki devamını okudum da bir oh çektim 🙂
Statik - Bitti Artık
yanlız şu kapakta bir bronx'a greetings göremedim ya 🙁
Statik - Bitti Artık
vigo wrote:yanlız şu kapakta bir bronx'a greetings göremedim ya 🙁

hiphop scene ile demo scene i karistirirsak burasi hiphopçu dolar.. bırak hiphop scene de BRONX u kimse bilmesin.. 😉
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Statik - Bitti Artık
okey canım benim... ama yinede şunu belirtmeliyim ki, bronx : louder than a bomb... naapim içinde var... internal bişi yani ha ha aha
Statik - Bitti Artık
"Yeraltı Operasyonu"'undan beri gizli takipcinim Turbo 😎 hehe. respect!
Parçalardan "istanbul underground" baya hosuma gitti. (ilk 20 saniyesi hariç 🙂 )
Hazır evde kimse yokken salonun ortasında kopter atasım geldi. 😃
Statik - Bitti Artık
tesla wrote:"Yeraltı Operasyonu"'undan beri gizli takipcinim Turbo 😎 hehe. respect!
Parçalardan "istanbul underground" baya hosuma gitti. (ilk 20 saniyesi hariç 🙂 )
Hazır evde kimse yokken salonun ortasında kopter atasım geldi. 😃

hahahahaha. vaay tesla. sende ne cevherler varmis?
bi partide kuytu bi kosede kurtlarimizi break dance'la dokeriz artik.. 😃