Kungfu Panda

11 replies · 3,594 views

Kungfu Panda
Kungfu Panda izledigim en iyi en guzel en tatli cizgi/animasyonlardan biri, tek kelimeyle muhtesem. Izlemenizi tavsiye ederim. Seveceginize garanti veririm.
Cok guzel cok.
- endo of glance -
Kungfu Panda
Fragmanından belliydi zaten. Tavsiye için teşekkürler, ilk fırsatta izliicem.
Kungfu Panda
O kadar guzel mi yahu?Gitmek lazim....
Kungfu Panda
Bakkada wrote:O kadar guzel mi yahu?Gitmek lazim....

walla ben hem animasyon hem de kungfu sever olarak cok begendim, bu ikisine de ilginiz yoksa... yine de gidin derim 🙂
animasyonlar ozellikle panda cok sevimli, hareketler gayet guzel. cok basarili.. elbette sinema olayi cok subjektif birsey, ama herkesin begenecegini dusunuyorum..
benim hayatimin filmleri: hero, kaplan ve ejderha, salak ile avanak ve kungfu panda! ehehehe
😃
- endo of glance -
Kungfu Panda
şems, gözlemlediğim kadarıyla sen böyle capon mapon şeylere pek meraklısın 🙂
seni görüp bi çift laf eden biri ne alaka der halbuki
Kungfu Panda
ben bugün gittim, çok güzeldi. endo'nun dediği kadar var.
Kungfu Panda
endo wrote:walla ben hem animasyon hem de kungfu sever olarak cok begendim, bu ikisine de ilginiz yoksa... yine de gidin derim 🙂
animasyonlar ozellikle panda cok sevimli, hareketler gayet guzel. cok basarili.. elbette sinema olayi cok subjektif birsey, ama herkesin begenecegini dusunuyorum..
benim hayatimin filmleri: hero, kaplan ve ejderha, salak ile avanak ve kungfu panda! ehehehe
😃

O zaman senseim, çekirge olarak sana Fearless, Shaolin Soccer ve Gong fu'yu tavsiye ediyorum 😎 ...
Kungfu Panda
Kungfu Hustler..
da tavsiyeler arasinda olsun..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Kungfu Panda
hahaha evet... keza şaolin sokır da
Kungfu Panda
Aynen katılıyorum.
Haftasonu ailece gittik. En küçüğümüzden (2.3 yaşında kendisi 🙂) en büyüğümüze çok beğendik. Film arasında, mısır kuyruğunda beklerken yeğenlerim öğrendiklerini babaları üzerinde denediler. 😃
şunu da belirtmeliyim ki; Türkçe seslendirme de oldukça başarılıydı. Animasyon sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
endo wrote:Kungfu Panda izledigim en iyi en guzel en tatli cizgi/animasyonlardan biri, tek kelimeyle muhtesem. Izlemenizi tavsiye ederim. Seveceginize garanti veririm.
Cok guzel cok.
Kungfu Panda
hahah, ya demin seyrettim kungfu pandayı süper eğlendim. hakkatten endonun dedii kadar varmış. birazda kendimi görür gibi oldum filmde... hele hele işin ucunda yemek olunca panda nın 3metre yüksekte split yapması olayı, yada dragon scroll'a uzanmak için bi an yemek gibi görmesi filan aynı ben ha ha ah ah ahahahah
Kungfu Panda
guzel guzel, herkesin begenmesine sevindim 🙂 pandanin en son hocasiyla calistigi sahne ozellikle cok guzel.
diger tavisyeler icin de saolun, Kungfu Hustler'in yeri de baskadir, ozellikle 2-3. izleyisten sonra daha cok seviyor insan.
- endo of glance -