commodorefree

6 replies · 14,977 views

commodorefree
Selam arkadaslar,
www.commodorefree.com adresinde Ingiltere'den cikan amator bir dergi olan Commodore Free dergisinin son sayisina (20 sayi) bir bakmak isteyebilirsiniz. Cok ilginc birisiyle roportaj yapmislar 😉
Ayrica Ahmet Zeki Eymur arkadasimizin C64TPC projesine de genis yer ayrilmis. Ozellikle bazi Turkce menu ve hata uyarilarini, yazar Ingilizce'ye cevirmis. Garip bir mutluluk verdi bana 🙂
http://www.commodorefree.com/magazine/issue20.pdf
commodorefree
şirin bi dergiymiş.
yalnız, röportajında bahsettiğin cepp, c=++ projelerine blogundan ulaşamadım.
commodorefree
bu arada yerli bi projenin yabancılar tarafından ilgi görmesi ayrıca gurur verici. (C64TPC projesi için konuşuyorum)
commodorefree
Nigel bana C64TPC için bir full review hazırlayıp yayınlayacağını söylemişti, o yüzden bu sayıyı merak ediyordum. Dergide bir de senin röportajını görmek süpriz oldu. ıki sevinç yaşadım. 🙂
commodorefree
Her iki arkadaşımla da gurur duydum. C64TPC'nin başarılı bir biçimde test edilmiş olması ve Nightlord'un sonunda C=++'ı çok yakında release edeceğini açıklaması beni çok mutlu etti.
C=++'ın ilk kullanıcılarından biri olucam ve ne kadar bugı varsa bulup report edicem, muhtemelen ufak tefek isteklerde bulunucam. Nightlord'un çok başını ağrıtıcam. 🙂 (sakın projenin open source olduğunu hatırlatmayın 😉)
commodorefree
@spritus: projenin sayfasini Temmuz sonunda yayinlamaya calisacagim.
@aeymur: aynen ben de c64tpcnin tanitiminin olacagini bilmiyordum. Benim icin de duble sevinc oldu 🙂
@skate: insallah bitirip release etsem de sen de kullansan kardesim 🙂 bas agritmak ne kelime. hersey karsilikli. Ben de senden C=++ ile yazilmis UI frameworku istemeyi dusunuyorum mesela 😃
commodorefree
valla bende hem aeymur, hem de nightlord arkadaslarimla gurur duydum.. tebrikler 🙂