update...

6 replies · 12,239 views

update...
tr_demoscene itemiz sonunda biraz güncellemeyi haketti. forumu update ettikten sonra güzel de bir skin çaktım üzerine, cillop oldu. şimdi de galeri kısmı ekliyorum, herkes tr'deki demoscene imajlarını buraya atıversin; bir görsel belleğimiz olur bari.
update...
IPB WARNING [2] process_uploaded_file(/home/a500/public_html/board/gallery_mime_types.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 507 of /modules/gallery/lib/gallery_library.php)
IPB WARNING [2] process_uploaded_file(/home/a500/public_html/board/gallery_mime_types.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 507 of /modules/gallery/lib/gallery_library.php)

Gallery e foto ekliyim dedim ama olmadi.. Hata mesaji yukarda .. Forumun yeni halini sevdim.. İçeriği de zenginleştirirsin umarim : Tutorials , articles , interviews vs.. tarzi şeylerle mesela.
update...
vay vay. harika olmuş. bu arada spaz'a söz verip de çizmediğim logoyu artık çizerim (sanırım) 😃
update...
En sonunda yıllardır isteyip de yapamadığını yapmışsın gibi görünüyor Spaztica kardesh 🙂 Ellerine sağlık.
update...
ellerine saglik spaztica
galeri olayi pek guzel olmus ozellikle.
fakat scg ile ayni hatayi ben de aldim resim eklemeye calisirken
update...
galeri olayını + file olayını da bu akşam implement edecem. böylece tüm release'leri de bir ortamda toplarız artıkın...
update...
forumun renk ve fontlari cok yanlis geldi bana, ama tam karar veremiyorum nesi yanlis. sadece yanlis.
hmm okumasi zor..