ismail hakkı dümbüllü

17 replies · 3,880 views

fluke
akıllımı olayım telemanyak ha yaz yaz iyi oluyo bayagı gülüorum eğlendirmeye devammm 😃
fluke wrote:Sanırım bu sefer kafayı duvarı çarptın telemanyak, bak akıllı ol yoksa akıllandıracaklar.
[FONT=Georgia]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. (F.Schiller)[/FONT]

Last edited: 2008-02-08 03:35

ismail hakkı dümbüllü
Pardon, "duvara çarptın" komik adam. Sevdim seni eğlenmeye devam edelim. Bu ülkede adam vuran 3 ay yatmıyor. Milletin zikindemisin beynini ziktimin salağaaa.
cvp
o kadar aciz ve zavallısınki işte sizin seviyeniz ve kapasiteniz hemen küfürleşmeye kabadayılığa başvurdugunuz eee aklın bittiği yerde küfür başlarmış ben sana uymam senin o zavallı seviyenede inmem bakıyorumda aile terbiyesi almamış herkes burada işte IQ seviyesi 0 larda gezen bir memberdan! örnekler okuduk FORUMUN NE KADAR SEVıYESıZ OLDUğUNU BURDAN RAHATÇA ANLAYABıLıRSıNıZ !
fluke wrote:Pardon, "duvara çarptın" komik adam. Sevdim seni eğlenmeye devam edelim. Bu ülkede adam vuran 3 ay yatmıyor. Milletin zikindemisin beynini ziktimin salağaaa.
[FONT=Georgia]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. (F.Schiller)[/FONT]

Last edited: 2008-02-08 04:58