C64TPC - Bir Türk Projesi

35 replies · 11,571 views

adware/spyware'den siteyi acamadim yav?
hayret $imdi acildi.
ilginç, bende de bir hayli koruma var ancak siteye girişte bir problemle karşılaşmadım. istersen bir php proxy üzerinden falan dene.
Edit: peş peşe attık mesajları 🙂
eğer başarabilirsek güzel şeyler olacak, o zaman haber vericem...
walla cok guzel birseye benziyor, merakla bekliyoruz.
- endo of glance -
@vigo: "başarabilirsek" lafından sanki projenin daha da bir gelişeceği hissine kapıldım. merakla bekliyorum
bu arada ben de PC dosyalarını C64 5.25 disketlerinde tutma gibi bir proje başlattım. 8 GB'lık DVD'yi 24672 adet 5.25 diskette tutabileceğiz proje sona erdiğinde 😉

Last edited: 2008-01-09 11:01

skate wrote:bu arada ben de PC dosyalarını C64 5.25 disketlerinde tutma gibi bir proje başlattım. 8 GB'lık DVD'yi 24672 adet 5.25 diskette tutabileceğiz proje sona erdiğinde 😉

Harika! Hep bunu hayal etmistim 😛
Clash'in büyük demo projesi neden hala bitmedi sanırım artık biliyorsunuz 😛
Herkeze merhaba, ben bu projenin geliştiricisiyim.
Projeyi tanıtmak için bir web sayfası hazırladım ve elimden geldiğince ıngilizceye de çevirmeye çalıştım. Malesef bu işte iyi olmadığım için ıngilizce sayfa biraz zayıf kaldı. Bu konuda yardım etmek isteyen bir arkadaş olursa çok sevinirim.
Sizlerden bir ricam da projeyi duyurmama yardımcı olmanız. Tanıdığınız yabancı scener'lara ve üyesi olduğunuz yabancı forumlarda projeden bahsederek bana çok yardımcı olabilirsiniz.
Hepinize şimdiden teşekkürler...
http://www.saymantek.com/c64tpc.html
http://www.saymantek.com/c64tpc_en.html

Last edited: 2008-02-10 19:37

Arkadaşlar yöneticimiz "Spaztica" projenin sayfasını seve seve ıngilizce ve Almanca'ya çevirebileceğini söyledi. Kendisine çok teşekkür ederim🙂...
*.htm değil *.html olacak o. yanlış yazılmış sanırım.
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
evet, eksik yazmışım düzelttim...