hmm cok sessiz

13 replies · 3,820 views

hmm cok sessiz
Uzun defadir ilk defa sifir mesaj ile 24 saat tamamlandi... hmmz herkes heyecanla Plazma#4'u bekliyor galiba 😉
hmm cok sessiz
Fırtına öncesi sessizlik gibi mi ? 😛 🙂
hmm cok sessiz
ben bu *sessiz* 24 saat içersinde ufak bir release yaptım ancak anlaşılan bu forum CSDB, Pouet, Intro Inferno gibi sitelerden daha sık ziyaret ediliyor, kimse farkına varmadı bile 😉
hmm cok sessiz
skate cruzer'a tekmeyi cakmistir arkadaslar bakalim cruzer geri cevap verecek mi 🙂 her gun camelot coderi gecmedigimize gore bu mutlu olayi bir guzel kutlayalim
ellerine saglik skate. cok basarili olmus
hmm cok sessiz
Hasss... Abi o senin miydi? Pouet'te gördüm ama aceleyle bakmıştım kim yapmış diye bakmak aklıma hiç gelmedi iyi mi? 🙂 Hemen indirip bakayım.
Edit: Hepsine bi baktımda, adamınkilerde hoş ama seninkiler çok daha iyi gözüküyor özellikle twisting sister.

Last edited: 2008-01-05 17:48

hmm cok sessiz
Uyarılar... tekmeler.... scene i neden sevdiğimi tekrar hatırlattı CSDB ve pouetteki yorumlar..
ıyi iş skate.
hmm cok sessiz
Muhteşem gözüküyor abi eline sağlık. 🙂
hmm cok sessiz
oha ... tekme tam yerine oturmus, tebrikler skate 🙂
hmm cok sessiz
Uzun zamandır csdb'ye girmiyordum. online user listesinde Skate'i gördüm ve üzerine tıkladım. Birde ne göreyim. Taptaze bir product. C64'te 256b demo.
Hemen indirip baktım.
Eline, beynine sağlık Skate.
hmm cok sessiz
cool... 😃
hmm cok sessiz
Baktım, gördüm.. a'la' 🙂 Ellerine sağlık Skate kardeşimin.. competition her zaman iyidir hehehe
Hello, I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
hmm cok sessiz
walla bu defaki hakkaten tekmeyi basmis yalniz! super!
- endo of glance -
hmm cok sessiz
Eline saglik Skate bakiyorum da 2008 ii basladi 🙂