2008'den neler bekliyorum?

6 replies · 2,482 views

• yabancı partilere, türkiyedeki türkler olarak çok sayıda scener ile katılmak
  • yabancı partilerde compolarda iyi dereceler alan türkiyedeki türk grublarını görmek
  • türkiyedeki scene partilerinin dolup taşmasını görmek ( her partiye en az 300 ziyaretçi ve en az 60 yeni release )
  • demoscene ile ilgili daha fazla sayıda insan
  • bol bol production
  • plazmanın yeni sayısı???
  • resident , demodojo, clash, raven, glance, crescent gibi grublardan dip düşüren prod'lar...
  • 7d ve nightshift e rakip başka şehirlerde başka partiler
  • kavgasız , didişmesiz scenerlar ve gruplar. ( tabi didişme sadece production bazında olmalı, kim daha fazla sprite bastı, küp çevirdi gibi ... )
  • uubb'ler wwm'ler ve benzeri meetinglerin artması...
  • sağlıklı, bol paralı ve huzurlu bir 2008...
- Yeni teror saldirilari.
- Büyük depremler.
- Goktasi carpmasi.
- Sel'e sebep olan yagmurlarin pesinden kuraklik.
- Amerika'nin basina gelecek buyuk belalar.
+ bi yerlerden birde Godzilla ciksa, ne guzel olur.... 🙂
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Sadece huzur...
Ben "hep birlikte mutlu" bir 2008 geçirmemizi ümit ediyorum. Scenerları ne mutlu eder diye düşünecek olursanız hemen hemen Vigo'nun listesi çıkıyor ortaya zaten.
Ben 2008'in bir an once bitmesini bekliyorum, allah korusun basimiza bi is gelmeden.. 🙂
Saka bi yana, scene ile ilgili olarak beklentilerim; iyi bir urun ile x partiye gidebilmek, uubb benzerlerinin artmasi ve trscene'de bir hareketlenme (mumkunse plazma da ciksin).
Ayrica tabii ki, su sacma savaslarin bitmesi ve biraz huzur beklerim.
Herkese iyi seneler.
- endo of glance -
ben "hep birlikte mutlu yıl"dan çok "hep birlikte mutlu bir parti" görmek istiyorum.
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
hep birlikte mutlu bir yıl içersinde hep birlikte mutlu birden fazla parti olabilir ama 😉