Spritus'la Edirne Meeting

41 replies · 29,586 views

Evet arkadaslar. Spritus'un uygun gordugu bir hafta sonu, Edirne'ye gidecegiz ve meetingimizi orada duzenleyecegiz. Boylece hem Spritus'u gorerek hasret giderecegiz hem de beraber yolculuk muhabbetinin keyfini cikaracagiz.
Simdi ben Spritus'dan hangi hafta sonu izin alabilecegini ogrenmesiniz rica edecegim (Daha onceden konusmustuk, ama tasindim ve telekom sagolsun yeni evimde henuz telefon, net vs. yok)
Ardindan buradan meetingin ayrintilarina devam ederiz. 1nci oncelik spritus icin uygun olan zaman veya zamanlar.
Elbette ki öyle ya da böyle orda olmaya çalışacağım.
Isallah bayramdan sonra olur...
bu haftasonu olmasin!!! sakin ha!!
bu haftasonu disinda benim icin gayet uygundur, gelirim, cok da mutlu olurum 🙂
- endo of glance -
Bu nasil bir koordinat bilgisidir yaa.. ben uzak kaldim biraz. Van'dan istanbul'a, Ankara'dan Edirne'ye.. Spritus'u en cografik scener ilan ediyorum.. hahahahaa... Spritus heryerde.. 🙂
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Süper fikir, hemen beni listeye ekleyebilirsiniz diyorum🙂 Detayları merakla bekliyoruz
Hello, I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Spritus'a ulasmayi deneyecegim bu hafta sonu.
oyoy.. ben burdayım be. ne zaman geliyosunuz bakalım? emirle tel'de konuştuydum cumartesi (bugün) gelebiliriz diye. ama yattı tabi ki?
kürşat şu an itibarıyla msn'den görüşebiliriz 4:15'e kadar.
sanırım forumda hiç muhabbeti geçmedi ancak söz konusu cumartesi (saat itibariyle dün) Arcane / Glance dünya evine girdi (bu lafı da hiç anlamamışımdır ya niye kullandıysam). Böyle hayırlı bir sebepten dolayı yattı bu haftasonu kardeşim.
Spritus'la Edirne meeting, 30 Aralık Pazar günü, Edirne'de yapılacaktır.
Scenerlara duyrulur.
geliyorum ben.
- endo of glance -
ben de geliyorum.
Fevkaladenin fevkinde.. inşallah kar-buz vs olmaz da güzelce gider geliriz
Hello, I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Vigo, işte meeting işte haber 🙂
Arkadaşlar, henüz vakit var ancak şimdiden birşeyler kesinleşse iyi olacak. Tahminen sabah saatlerinde buluşur yola çıkarız. Edirne otobüsleri nerden kalkıyor? Tam olarak saat kaçta nerde buluşucaz? Bunları kesinleştirelim biran evvel. Yeni Bosna'dan var mı mesela?