Allahım nedir bu gençlerimizin "hack" merakı ve pratik zekaları 🙂 Çok alakasız birşey ararken tesadüfi olarak aşağıdaki linke eriştim. http://www.darkmaster.org/showthread.php?p=47689
Beni kopartan kaanx nickli elemanın yazdığı mesaj değil, forumun diğer üyelerinin bu mesaja yaptığı yorumlar. Offffffff ki ne offff.
Waaaay, hiç aklıma gelmemişti!!!!
waay komikmiş gerçekten teşekkürler skate emeğine sağlık.
Süper yaaaa, emeğine sağlık, hiç aklıma gelmemişti...
paylasim tutkunlarinin mekaniymis abisi 🙂
yurdumun hacerAnalarina(bi reklamdi dimi) karsi en iyi savunma yontem korkutmaktir. transfer kontrol protokolunu mors alfabesi biyes sandigim icin kendimi boyle koruyorum.
simdi paranoyak haldeyim ya birisi benim ip adresimi boyle calarsa.🙂
okuduklarınıza dikkat edin söylediklerinize dönüşür
söylediklerinize dikkat edin düsüncelere dönüşür... ?düsüncelerinize dikkat edin duygulariniza dönüşür... ?duygulariniza dikkat edin davranislariniza dönüşür... ?davranislariniza dikkat edin aliskanliklariniza dönüşür... ?aliskanliklariniza dikkat edin degerlerinize dönüşür... ?degerlerinize dikkat edin karakterinize dönüşür... ?karakterinize dikkat edin kaderinize dönüşür...
Last edited: 2007-07-28 10:40
Trojan'lar da bir yerde böyle çalışmıyor mu zaten 😛
fredi wrote:Trojan'lar da bir yerde böyle çalışmıyor mu zaten 😛
galiba oyleydi.
okuduklarınıza dikkat edin söylediklerinize dönüşür
söylediklerinize dikkat edin düsüncelere dönüşür... ?düsüncelerinize dikkat edin duygulariniza dönüşür... ?duygulariniza dikkat edin davranislariniza dönüşür... ?davranislariniza dikkat edin aliskanliklariniza dönüşür... ?aliskanliklariniza dikkat edin degerlerinize dönüşür... ?degerlerinize dikkat edin karakterinize dönüşür... ?karakterinize dikkat edin kaderinize dönüşür...