pcworld ve demoscene

17 replies · 4,981 views

pcworld ve demoscene
@vigo:
gecen ayki pcworld'de demoscene kosesi yoktu ama retro vardi..
fakat bu ay ikisi de yok? 🙁
eger demoscene kosesi yayinlanmiyacaksa bosuna dergiye para vermeyelim?
pcworld ve demoscene
evet abi çok haklısın, özür dilerim, unuttum duyurmayı, yaklaşık ocak 2007 den beri yazı paralarını ödemedikleri için sikerim böyle dergiyi dedim. artık yazmıyorum... sorry bro... boşuna paran gitti
pcworld ve demoscene
vigo wrote:evet abi çok haklısın, özür dilerim, unuttum duyurmayı, yaklaşık ocak 2007 den beri yazı paralarını ödemedikleri için sikerim böyle dergiyi dedim. artık yazmıyorum... sorry bro... boşuna paran gitti

Seyi merak ettim acaba Vigo abi senin parayi bole hobisel yaklastigin icin mi vermediler yoksa hayatini bu isten kazananlar da mi alamadi parasini ?
Eger ikincisiyse ipneleeeer 🙂
pcworld ve demoscene
o yazilara vakit ayirdigin halde. eger bakkada nin dedigigi gibi kisiliklerini daha bulamamislarsa ve bulamiyacaklarsada!
yerinde olsam vigonun ocak ayindan itibaren yazdigim butun yazilari yayinlarim digerleride faydalansin derdim.
-------
yazinin duzenlenme nedeni demek istegimi tam olarak anlatamamam 🙂
Öykü sonundan başlar. Konuş ya da öl. Ve konuşmayı sürdürdüğün sürece ölmeyeceksin? (s.180).....Hepimiz yazariz.

Last edited: 2007-07-03 14:39

pcworld ve demoscene
canin sagolsun abi, bosver..
sen o guzel yazilarina blog'unda devam et yeter 🙂
vigo wrote:evet abi çok haklısın, özür dilerim, unuttum duyurmayı, yaklaşık ocak 2007 den beri yazı paralarını ödemedikleri için sikerim böyle dergiyi dedim. artık yazmıyorum... sorry bro... boşuna paran gitti
pcworld ve demoscene
Aynen katılıyorum. Pcworld alamıyordum ama her ay düzenli olarak sitenden yazılarını takip ediyordum. Yazılarına devam etmeni isterim bende, ya da yaz ve plazma'ya yolla 🙂
pcworld ve demoscene
Ragnor wrote:Aynen katılıyorum. Pcworld alamıyordum ama her ay düzenli olarak sitenden yazılarını takip ediyordum. Yazılarına devam etmeni isterim bende, ya da yaz ve plazma'ya yolla 🙂

simdi vigo ayni yazilari hem blogundadami yayinliyordu. yoksa dergiye ayrimi yaziyordu. ragnor bide vigonun blogunun url'sine eklesen guzel olurdu. umarim blog turkcedir.
Öykü sonundan başlar. Konuş ya da öl. Ve konuşmayı sürdürdüğün sürece ölmeyeceksin? (s.180).....Hepimiz yazariz.
pcworld ve demoscene
hiç bi yazara ödeme yapmamışlar...
pcworld ve demoscene
http://ugur.ozyilmazel.com/
(gunluk/yazilar) bolumleri..
emotion wrote:simdi vigo ayni yazilari hem blogundadami yayinliyordu. yoksa dergiye ayrimi yaziyordu. ragnor bide vigonun blogunun url'sine eklesen guzel olurdu. umarim blog turkcedir.
pcworld ve demoscene
@vigo: abi gecmis olsun. ve de Allah PC World'u davul dumbelek etsin diyorum. Yakinda da kapanacak demektir
ulkemizde scene'e genis kitlelere tanitmaya calisan bir kanal daha kapandi boylece 🙁
pcworld ve demoscene
Demek ki PC World taklaya geldi 🙂
pcworld ve demoscene
PC World kapanmasa bile biz bir avuç insana (!) rezil-i rüsva oldu. Ödenmeyen paralara gelince, isterseniz eşime bir çıtlatayım durumu da kısa bir telefon konuşmasınıdan sonra ödensin tüm yazarların paraları 😉 Ya da en kötü ihtimalle 1-1.5 sene sürer mahkeme.
pcworld ve demoscene
ya önemli olan ve acı olan, tr'de halen dergi işlerinin, bizim zamanımızdanda lame oluşu... sırf parti olayları için amme hizmeti olarak yazı yazdım 2 senedir. zaten bi tane bile mail gelmedi yazılara. belkide sizlerden başka da okuyan yoktu...
🙂 🙂 🙂
pcworld ve demoscene
Çağlan Tekin'in kemikleri sızlamıştır şimdi (yanlış anlaşılmasın, kendisi hala hayatta. kastettiğim romatizmamsı bir sızlama 🙂).
pcworld ve demoscene
"sırf parti olayları için amme hizmeti olarak yazı yazdım 2 senedir. zaten bi tane bile mail gelmedi yazılara. belkide sizlerden başka da okuyan yoktu..."
O kadar emin olmayiniz🙂