en tembel scene'e sahip ülkeyiz walla
%100 doğru.
demo gös termek, ortaya çikarmak için illa bir parti mi olmasi lazim
Lazim değilde, bazi faydalari var. Mesela:
- Kendini tatmin etme olayi : İyi de olsa kötü de olsa, emek verdiğiniz şeyi sizinle ayni kafa yapisinda insanlarin arasinda (ve özellikle büyük ekranda) seyretmenin zevki.. Sizi bilmem ama ben kendi intromu perdede görünce kendimi çok iyi hissetmiştim..
- scener lar ile tanışma : Yine sizi bilmem ama benim yakın çevremdeki scener sayisi = 0. ee peki ben nasil tanışacam scener lar la?? ya partiye gidecem yada bu tarz forumlara takılacam. O yüzden parti de önemli forum da önemli..
- scener lar : Mesela 7D4 de turbo yu amiga başında pixel art yaparken seyretmek güzeldi.. Daha sonra bize Amigasinda ne var ne yok göstermişti.. Nerdeyse 2 saate yakin bir süre bizi meşgul edecek materyal çıkmıştı..
Sonra spaztica X-BOX ını PC sine bağlamış kod yazıyordu..
(@Spaztica: Hocam oralarda kelepir X-BOX bulunur mu?? Şu olaya bi el atsan fiyatlar falan ne alemde, ciddi ciddi düşünüyom bi tane almayi..hah araya sıkıştırdım...)
Spritus ile konuşurken Van dan geldiğini söyleyince çüş deyivermişim birden..
İstanbul - Van 1500+ km yol.Spritus tüm 7dx partilerine stuff yapip katılmış adam.
Respect!.
Nightlord , Hades , Skate gibi scenerlari da unutmamak lazim. Party de pek konuşma firsatimiz olmadi ama şu an için Türkiyede commodore scene için bişeyler yapan bir tek onlar varmış gibi gözüküyor..
(Yazinin bu kismini geç gelmiş bir party report olarak da farz edebilirsiniz heh .. )
sonuçta forumun olmasi da iyi party lerin düzenlenmesi de iyi..
Yukarda bikaç kişiden bahsettim. Kimbilir benim bilmediğim/tanımadığım kimler var.. Esasinda çok kapasiteli bazi adamlar var ama onlar da ellerini ayaklarini çekmişler scene den.
Neyse başkalarinin birşeyler yapmasini beklemek çok saçma geliyor artik....