Hek sevenler buraya

8 replies · 3,005 views

Hek sevenler buraya
bayılırım böyle leziz şeylere...
zaten ev yerleşsin, başlayacam walla, hala içerki çalışma odam darmadağınık. neyse, geçen pazar bir ikea çıkarması yaptık. acaba ikea objelerini hack eden var mıdır? bugün bir yandan yeni laptop'uma multiboot vista, xp, debian (sabaha da osx kuracam aynı alete) kurarken bir yandan da ikea'nın koltuğunu, masasını monte ediyordum. çok keyifli yahu şu ikea mereti, insan kendini çocuk gibi hissediyor, onlar da ufak tahta oyuncakları bir araya getirip birşeyler yapar ya, aynı mod walla...
bi search edelim bakalım ikea hack kelimelerini... 😛
Hek sevenler buraya
Bana hack demeyin yaa🙁.
Geçen gp2x e usb host takayım dedim, açtım aleti bi baktım lehim yapılacak yer benim havyanın ucunun yarısı kalınlığında. Biraz uğraştım olmadı. Sonra tam kaldırıyodum bi baktım yerde bi kondansatör 😕. Neyse diyip kaldırdım hepsini bi ayakkabı kutusuna.
Dün akşamda yeni aldığım ucu takıyodum havyaya, alet paslandığı için ucu değil içi dönünce kabloları koptu.
Bilgisayarda yanıyo parça parça zaten. Anakart, ekran kartı, ram derken modemin adaptörüde gitti. 🙁 Allah'ım niye tuttuğumu kurutuyorum.
Kapıdan bi kutup ayısı el sallıyo. Bi arkadaşla ilgileniyim geliyorum.....
Hek sevenler buraya
@oxzy: kardeş, bazen ben de öyle hissediyorum. Hele bilgisayarım birden çalışmamaya başlamışken harici hard disk uçunca, bir de geçenlerde dokunduğum bir atm bozulunca böyle hissetmiştim. Olur öyle şeyler. Sen kafana takma, iyi bir havya alıp işine devam et. Ah bir de ben de lehim yapmayı becerebilsem.
@spaz: abi sen miydin coldfire havya ile ilgilenip adamlara soru soran. Fiyatı neymiş onun?
Hek sevenler buraya
@atiflz:
adamlarla ben gorusmustum (baskalari da gorusmustur belki)
http://www.gaztek.com.tr/urunler.htm
[FONT=Arial]Coldheat Klasik Havya 30 usd[/FONT]
[FONT=Arial]Coldheat Profesyonel Havya 54 usd[/FONT]
[FONT=Arial]Coldheat Silikon Tabancası 60 usd
[/FONT]

klasigin yurtdisi fiyati 20$, .tr'da 30$ bence gayet uygun..
pro ise yurtdisinda 30$, .tr'da 54$ bence yine uygun.. (garanti vs)
Hek sevenler buraya
oxzy wrote:Bana hack demeyin yaa🙁.
Geçen gp2x e usb host takayım dedim, açtım aleti bi baktım lehim yapılacak yer benim havyanın ucunun yarısı kalınlığında. Biraz uğraştım olmadı. Sonra tam kaldırıyodum bi baktım yerde bi kondansatör 😕. Neyse diyip kaldırdım hepsini bi ayakkabı kutusuna.
Dün akşamda yeni aldığım ucu takıyodum havyaya, alet paslandığı için ucu değil içi dönünce kabloları koptu.
Bilgisayarda yanıyo parça parça zaten. Anakart, ekran kartı, ram derken modemin adaptörüde gitti. 🙁 Allah'ım niye tuttuğumu kurutuyorum.
Kapıdan bi kutup ayısı el sallıyo. Bi arkadaşla ilgileniyim geliyorum.....

Pozitif dusun olm biras 🙂
Hek sevenler buraya
@Bakkada: Bi arkadaşım derki "Hayata iyi yanından bak, eninde sonunda öleceksin" 🙂. Nasıl, yeterince pozitif mi?
@Gnostic: Klasik havya çok hoşuma gitti. Yakında alabilirim.
Hek sevenler buraya
unutmadan; icinden sadece bir uc cikiyor, diger uclari extra olarak aliyorsun..
oxzy wrote:@Gnostic: Klasik havya çok hoşuma gitti. Yakında alabilirim.