Silencer kacirdigin bazi noktalar var ve bu kacirdigin noktalar yuzunden hep yanlis anlasiliyosun ama bu kacirdigin noktalari da yakalamak icin caba gostermeyince insanlar iyiniyetini ve heyecanini yanlis algiliyorlar ve sert yorum yapiyorlar.
1.si scene bize ait birsey degil biz yonetmiyoruz , bu uye kartinin oldugu , aylik aidatlarin odendigi bir kurum degil.Dolayisiyla burda bizim ustun irk , topluluk olmamiz digerlerini dislamamiz gruplasmayi korukleyici hareketler yapmamiz mumkun degil.
2.si scene'deki icin uretim ile senin uretim anlayisin biraz farkli.Sonucta bu yazili kurallari olan bir olusum degil ama belli etik kurallari ve kendi icinde yazili olmasa da senelerdir oturmus kanunlari var.Muzik acisindan ele alicak olursak loop alip tracker yada sapmler tarzi programlarla ustunden gecmek scene amacli muzik uretmekden cok DJ'ligin baslangici asamalarinda yapilan bir uretim tarzi.Bu yuzden scene toplulugu icerisinde bir miktar dirence tabi kalmasi , scene uretimi olarak kabul edilmemesi cok normal.Dogal olarak da scene ile ilgilenen , ureten insanlar scene formunda boyle seyler gormeye cok sicak bakmiyorlar.
3.su kisisel zewklerine , hobilerine ve zaman ayirdigin islere saygim sonsuz ve kimseyi sewerek yaptigi is icin yargilamam mumkun degil ama P2P , emule , bittorentdeki basarilar scene formundaki insanlari genelde cok ilgilendirmeyecek seyler.O yuzden bu tarz postlarin da dirence maruz kalabilir.
Listeyi coook coook daha uzatabilirim ama cok saf halde ozet vermek gerekirse once bu formun ve toplulugun nabzini tutmaya calis , cunku bu form ismindende anlasilacagi gibi(geyik ve diger konular bolumu haric) tamamen scene platformuna dayali bir form.
Silencer mp3.ilgilenenler bakabilir.