GraphicNovel by Chaotique

15 replies · 24,928 views

Yeah ; text scrolldaki gizemli adam Chaotique ve GraphicNovel...
Bir meetronun gunlugu ve DEMODOJO'nun bilinmeyen yuzu icin lutfen cizgi romanimizi okuyun 🙂
@Chaotique : Kardes ellerine saglik , saygiyla egiliyorum...
Abi sabah sabah mutluluk doldurdunuz içime. Süper olmuş çizgiroman. Grup ruhu çok güzel aktarılmış 🙂
Abi ben dünden beri bunu bekliyodum ya 🙂
Ozellikle Oxzy'nin demonun bitmeyecegini soyledigi an olusan kare super olmus🙂 Bir de surf ve tatil olaylari🙂
cok guzelmis ya.. "making of" 'lari her cikan urununuz icin bekliyorum valla..
hahahaah ya süper olmuş
rica etsek uubb'leri ve wwm'leri filan da çizseniz?
Tesekkurler arkadaslar guzel yorumlariniz icin 🙂 Kusura bakmayin bir konser icin Bursa'dayim ve gec cevap yazabildim; Drey bana telefon edip haber verdi sagolsun.
@ Bakkada: Abicim asil ben saygiyla egilirim o gunku kusursuz hicbirimizin hakkini eksik etmeyen ignatorlugun dolayisiyla. Filmi de cekicez 🙂
@ Drey: Sana diyecek lafim yok zaten bu intro icin yaptigin muzik beni cocukluk gunlerime dondurdu ve mest etti ya 🙂 daha ne diyeyim
@ skate, Hydrogen, GnoStiC, vigo: Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin ayrica uubb ve wwm'leri de cizmekten zevk alirim 🙂
Hepinize selamlar 🙂
Chaotique
Chaotique wrote:Tesekkurler arkadaslar guzel yorumlariniz icin 🙂 Kusura bakmayin bir konser icin Bursa'dayim
Chaotique

Bana bass gitar calmayi ogreticen ona gore 🙂
ben direk print ettim öyle daha zevkli oldu
hatta akşam evde renkli kalem bulursam boyicamda...
back "kid-school" yani 🙂
Hahahahahahahaha süper olmuş ya. Elinize sağlık daha başka çizgiromanlarda isteriz.
Bu arada konser için Bursadasın? şenliğe mi geldiniz (Uludağ Üni.) yoksa başka bi konser mi?
- lone scener of bursa 🙂
Oxzy' nin "beyler bu intro bu akşam bitmez" demesiyle grup halinde verilen tepki ve birde işlerini bitiren Drey' in tatil moduna geçmesi beni kopardı. 😃
Ya beyler mükemmel olmuş. Bakkada'nın grubun tükentiği noktada zın zın diye ateşlemesi de güzel olmuş. Ignator Bakkada! 😃 hhehehehhe
hehehe super olmus... elinize saglik...
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Guzel yorumlariniza cok tesekkur ederim arkadaslar 🙂
@Bakkada: Sen, Drey ve ben bir ara muzik toplantisi yapalim farz oldu bu 🙂
@Ragnor: Evet Ragnor, dogru tahmin 🙂 Uludag Universitesi senlikleri kapsaminda calicam grubumla saat 17:00 civari; sen universiteden misin yoksa Bursa'dan mi yoksa her ikisinden?
çok eğlenceli olmuş
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]