Kaan - A Skate Production :)

35 replies · 9,549 views

Yanaklarini mincik mincik yaptim 🙂 Allah anali babali buyutsun kardesim 🙂
Abi hayirli ugurlu olsun anali babali buyutsun 🙂 bu arada umur'la pinar'a da tebrikler onlarinki de super olmus 🙂
tebrikler, en fazla 14 sene sonra kaan'ın prodlarını görmek dileğiyle 🙂
bu arada, en yakın partide yanaklarını mıncıklamaya geliyorum, hem kaan da partilere katılan en genç scener olur 🙂
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]

Last edited: 2007-05-03 04:46

masallah masallah..
saglikli, mutlu ve basarili bir omur gecirir insallah..
@skate:
simdi kaan coder olursa mesela, evde bir tanede grafikci ya da muzikci kardesi olsa kotu mu olur? (orn: datura&endo)
ileride diger bir sevindirici haberinizi de duyariz insallah :}
Skate ;
Abi simdi ne yazacagimi ne soyliyecegimi bilemedim yaaa , elim ayagim birbirine dolasti desem yeridir.En cok ne hisettigini merak ediyorum yani baba olmak nasil bir duygu , gerci hep annatilamaz derler ama..
Kaan'a sizinle beraber cok mutlu bir hayat gecirmesini diliyorum..
Doğuştan scener olan Kaan Bebeğe maasallah diyor ve Skate ile eşini de tebrik ediyorum. 🙂
Tebrikler arkadaşım, umarım en az senin kadar iyi bir [FONT=Times New Roman]scener[/FONT] olur.
tebrikler skate ve ceyda 🙂 hayat boyu mutluluklar diliyorum adaşıma 🙂
abi üçünüzüde tebrik eder, ömür boyu mutlu yaşamanızı temenni ederim. 🙂 çok şirin bişeymiş, nazar değmesin.
Maşallah çok sevimli😛 Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını diliyorum.
Yengeye de hürmetler 🙂
skate kardeşim çok sevindik, eşine de sana da tebrikler. Allah bağışlasın. Sağlıklı güzel bir ömür dileğiyle... Sukay - Hyper
bebenizin 🙂 Saglikli bir yasam surmesini dilerim.seni ve esini tebrik ederim.
Yalniz tek evlat mutlu olmaz yalniz kalir 🙂 | tekrar tebrikler...
Öykü sonundan başlar. Konuş ya da öl. Ve konuşmayı sürdürdüğün sürece ölmeyeceksin? (s.180).....Hepimiz yazariz.
Tebrikler kardeşim, Ceyda'ya da tebrikler 🙂. Daha önce yazacaktım ama teknik aksaklıklardan ötürü yazamadım.
yaaa bir kac gun foruma giremedim neler olmus yaa... 🙂
tebrikler ceyda ve emir...
allah anali, babali, saglikli ve bol kismetli buyutsun..
Kaan simdi Glance uyesimi? 😛
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Kaan şu anda independent scener. şimdilik "Swapper, FTP Administrator" falan diye geçiştiriyoruz işte. Bakalım ilerde ne olacak 😉
Bu arada hastaneden eve geldik. ısteyen istediği zaman veled-i smurf'ü ziyarete gelebilir.