Skate the Uncle

18 replies · 4,546 views

Skate the Uncle
"Papa Skate" olayından önce "Skate the Uncle" olasım geldi 🙂 Bu sabah erken saatlerde Begüm isimli bayan scener adayı 2.865 kg 48 cm olarak plazmatik bir efektle dünyaya geldi. Doğduğu gibi ağlayacağı yerde tech tech yapmaya başlayınca anladım ki ya scener olacak ya dansöz 😛 Artık sırada benim Kaan efendi var. Bekliyoruz kendisini her geçen gün daha da sabırsızlıkla...
Skate the Uncle
çok sevindim olm. 🙂
sağlıklı olması da çok iyi bi haber 🙂
Umur'la Pınar'a selam söle 🙂
Skate the Uncle
Emir amca cok guzel bir haber.
Skate the Uncle
Dün gece bahsediyodun zaten. Çok güzel haberler. Allah analı babalı büyütsün.
Skate the Uncle
Umarim Begum cok mutlu bir hayat yasar...
Anne ve babaya tebrikler 🙂

Last edited: 2007-04-27 14:11

Skate the Uncle
Yiğeninede, doğacak oğlunada Allah'tan sağlıklı ve analı babalı bi hayat dilerim.
Bu arada bende Allah'ın izniyle 17 mayıs DAYIYIIIIM 😃
Skate the Uncle
Begum rules. Great great tech tech implementation. Very smooth... no flickers... Thumbs up
Ha ne !!! Tebrikler 😛
Skate the Uncle
Allah analı babalı büyütsün.
Bu arada benim Burak'ıma kız aramaya gerek kalmadı. Beşik kertmesi yapalım. 😃😃😃
Skate the Uncle
tebrikler 🙂
he moves like a madman as he spins his disc.
Skate the Uncle
maşallah kardeşim, ALLAH hayırlı, analı babalı büyümek nasip etsin. (cümlemize de)
Skate the Uncle
Allah analı babalı büyütsün. tebrikler...
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Skate the Uncle
tebrikler.. kaanı da heyecanla bekliyoruz
Skate the Uncle
what nightlord & vigo said.. :thumbsup:
Skate the Uncle
Hepinize teşekkür ederim. Kaan da bir haftaya kalmadan aramıza katılacak inşallah. Ona yeni bir topic açıcam elbette ki 🙂 Bu arada henüz Begüm'ün fotoğrafları elime geçmedi ancak doğduğu gibi çekilen fotoğrafını Kadıköy şifa hastanesinin sitesinden buldum.
Skate the Uncle
hahahhaa maşallah süpermiş...