Eskişehir Buluşması

16 replies · 9,480 views

Eskişehir Buluşması
Kısa bir aradan sonra herkese selamlar... Daha önce başka bir konu başlığı altında söylediğim gibi Eskişehir'de meeting olsun...
Eskişehir Meeting - 19 (isteğe göre 20 Pazar) Mayıs Cumartesi 2007
Yer : Eskişehir
Mekan(lar) : Henüz belli değil...
Ulaşım bilgileri : peandoas'a özel mesaj
Evet, kimler gelir?
NOT: Tarihlerin başka meetinglerle çakışıp çakışmayacağını hesaplamadan yazdım. Eskişehir'i yer olarak uygun gördüm. Eskişehir'e otobüs ve trenle gelmek mümkün.
Eskişehir Buluşması
ben geliyorum!
Eskişehir Buluşması
trende yemekli vagona dalıp laptoplarla on-the-road demo kasmak da mümkün!
son trene binişimde 4-5 tane beyaz yakalı tip, resmen kendilerine counterstrike serverı kurmuşlardı, bodoslama oynuyorlardı 1.5 masada...
Eskişehir Buluşması
benim durumum malum ancak büyük olasılıkla günübirlik kaçamak yapabilirim 🙂
Eskişehir Buluşması
🙂 🙂
eeeeeeeeyt ulan yeter beaaaaa.... valla kafam atiyo bak haaa. hergun meeting mi yapilir kardesim. neredeydeniz 29 yildir yaaa.
suraya bak bi de istanbul disi aktivitelere baslaniyor.
ben tabii ki gelemiyorum 🙁
Eskişehir Buluşması
@nightlord: düzenle abi bir USA meeting sen de alla alla. hatta NTSC compo yapalım, fazladan 2 cyclela coşalım 🙂
Eskişehir Buluşması
Istanbullular :
Toplasip tren ile meetinge gitmeyi ve hatta trende traintro yapmayi oneriyorum 🙂
Geliyorum sanirim efet efet geliyorum...
Eskişehir Buluşması
traintro'ya okim. ancak platformda anlaşalım önceden. büyük çaplı bir işe girişmeyeceğimize göre PC+SDL lib diyorum. Sanırım herkesin ortak bildiği, kullandığı o var.
Eskişehir Buluşması
skate wrote:traintro'ya okim. ancak platformda anlaşalım önceden. büyük çaplı bir işe girişmeyeceğimize göre PC+SDL lib diyorum. Sanırım herkesin ortak bildiği, kullandığı o var.

Ben bilmem Oguz'um bilir 🙂
Eskişehir Buluşması
Grafik için opengl olur ama müzik olacaksa fmod kullancaz mecburen 🙁 Tabi bide yazacak güzelinden bir laptop veya seninkine bi klavye bulmak lazım 🙂
Eskişehir Buluşması
@oxyz: OpenGL de okdir eğer 3d birşeyler kasacaksak. Yoksa gereksiz. "müzik olacaksa"yı duymamış oliim 🙂
Eskişehir Buluşması
skate wrote:@oxyz: OpenGL de okdir eğer 3d birşeyler kasacaksak. Yoksa gereksiz. "müzik olacaksa"yı duymamış oliim 🙂

Tembellik yapıp bi pq-torus döndürürüm diye opengl dedim 🙂 ama müzik varsa derken Drey gelirse demek istedim...( yersen😛 ). ( Topu dreye atar ve kaçar 🙂 )
Eskişehir Buluşması
Ne demek Drey gelirse ;
Yoklama alicam olm ala alaaa var mi ole sey 🙂
Ureticez diorus kicimizdan mi uretices grup olarak uretices , tembellik yapma torusdan baska bise dondur... 🙂
Eskişehir Buluşması
Efem? Biri beni mi çağırdı? 🙂
Eskişehir Buluşması
drey wrote:Efem? Biri beni mi çağırdı? 🙂

eskisehire gidios 🙂 Gerekirse gunu birlik , her zamanki gibi abur cubur saglayiciniz olucam 😉