Shimi denen adamı tanıyan var mı?

6 replies · 2,755 views

Bu gün garip birşeye rastladım,
http://zxdemo.org/item.php?id=4396
adam çekoslavak mı yoksa orda yaşayan bir türk mü? Tanıyan bilen var mı? Avni bizden önce zx demoscene'e girmiş gibi görünüyor...
Çek cumhuriyetinde Turk oldugunu zannetmiyorum ama ilginc bir resim tabiki. orda AVNı'yi kim bilebilir diye dusunmeyelim derim. arastirmak lazim..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
avni zaten girgirin mad ve adini hatirlamadigim rus dergisinin ardindan dunyada 3. en cok satan dergi oldugu donemde, girgirdaydi ve pekcok ulkede satiliyordu
oralarda biliniyor olmasi dogaldir
bu tamamen türk'lükten farklı bir olay. avni tiplemesi, bilinçsizce fransa'da bir etkinlikte kullanılmıştı, 2002'de... bir yürüyüştü galiba, bir kız tiplemeyi tanımadan kulalnınca çok tutmuş, herkes tişörtüne basmış... şu da haberle ilgili radikal linki
way be, forever avni ha 🙂 avni zaten tam üzerine tez yazılacak karakterdir. bazı espirileri her aklıma geldiğinde gülerim. çizerine gevurca r.i.p diyorum.
spaztica wrote:bu tamamen türk'lükten farklı bir olay. avni tiplemesi, bilinçsizce fransa'da bir etkinlikte kullanılmıştı, 2002'de... bir yürüyüştü galiba, bir kız tiplemeyi tanımadan kulalnınca çok tutmuş, herkes tişörtüne basmış... şu da haberle ilgili radikal linki

hmm, bu aşağı yukarı çizimin yapıldığı zamana denk geliyor, bir etkileşim olabilir.
yine de güzel bir şey, avni kendi hayatını bulmuş gibi. altında oğuz aral imzası olmadan, yoluna devam ediyor...
ne yaparlarsa yapsınlar Oğuz Aral gibi çizemezler
ancak biz unuttuk başkası hatırlamış