Wwm #1

28 replies · 11,823 views

Wwm #1
Selamlar,
Vigo'nun Bostanci merkezli UUBB'sinden sonra bir de Moda merkezli meeting yapalim dedik, kalbinizi yeni meeting'imize acin:
Wisdom's Waffle Meeting 🙂
Bu Cumartesi'nden itibaren her iki haftada bir 12:00-14:00 arasi Moda Kup - Kemal Usta'nin onunde baslayacak meeting (Meshur Ali Usta'nin hemen yani). Waffle'larimizi aldiktan sonra Moda'daki cay bahcelerinden birine gececegiz, C64/Amiga mi dover, PC mi dover turunden tartismalari ve daha bircok baskalarini en gereksiz boyutlarda surdurecegiz. 🙂
Gelmeyen pisman olacak. 🙂
Wwm #1
yeah... WWM#1 roxxx...
gelmeyen youtube olsun
Wwm #1
ya kardesim hayatimizin bir yilini geldik istanbulda gecirdik, topu topu 3-4 meeting oldu. onlara da kosa kosa gittik. Simdi her iki haftada bir falan noluyo abicim ya. gecen sene nerdeydiniz yaw.
Neyse tabi bakmayin siz bana bol bol eglenin. o wafflelar, tiny-belly tea'ler yarasin lop lop et olsun byte byte prod olsun 🙂
Wwm #1
Nightlord, bunu yazacagini adim gibi biliyordum. 🙂 Keske diger arkadaslar ve sen de katilabilseydiniz.
Wwm #1
yaw biri de su toplantilari pazar gunu yapsa. (yoksa ben de bi pazar toplantisi mi uydursam). Ben cumartesi yarim gun calisiyorum. Benim sucum ne idi, sorarim size ne idi?
/*
Planet Retro - Retrocomputing News and Blogs
*/
Wwm #1
Cumartesi LES var ordan cikip kosmaya baslasam yetisirim isalaaaa 🙂
Wwm #1
Valla c64/amiga muhabbetine ne kadar faydam olur bilmem ama böle bi WAFFLE lafını duyunca nevrim dönmedi desem yalan 😛
Wwm #1
Bakkada wrote:Cumartesi LES var ordan cikip kosmaya baslasam yetisirim isalaaaa 🙂

pazar olm pazar 🙂
daha gireceğin sınavın tarihini bilmiyosun 🙂
lombak olma da 🙂
Wwm #1
bu haftakine burkuk ve şiş bi ayakla gelemeyeceğim, ama ilerkilere mutlaka orada olurum. zaten yeni ev, daha da yakın olacak moda'ya gidiş-gelişe... amiga'yı hakkıyla savunurum... bu hafta benim yerime de waffle temizleyebilirsiniz.
önerim: beyaz çikolatalı waffle içine hafif mayhoş frenk üzümü, biraz da çilek eklenmesi.. .THE combo...
Wwm #1
CaiSSoN wrote:pazar olm pazar 🙂
daha gireceğin sınavın tarihini bilmiyosun 🙂
lombak olma da 🙂

Hadi ya pazar mi 🙂
Olabilir dicem ama ne bilim basvuruyu da ben yapmadim zaten o kadar usengecim bu konuda ...
Wwm #1
Bakkada wrote:ne bilim basvuruyu da ben yapmadim zaten

Nası ya? Bakkal Rüstem mi yaptı?? ahahahaha
dolandırmayın uleeean 🙂
Valla ofiste olmasam atlayıp gelmeyi çok isterdim cumartesi günü. inşallah bi başka sefere...
şimdiden iyi eğlenceler size...
Wwm #1
Arkadaslar, cogunluk "bu olay pazar gunleri olsun" derse oyle yapalim. Ama pazar gunune aldirtip da gelmeyen olursa evine en tizinden bir paket white noise gonderirim ona gore.
Su C64/Amiga/PC olayini da son gunlerde devam eden forum thread'ine istinaden soyledim. UUBB sayfasindan goreceginiz uzere konusacak elli tane degisik sey cikiyor zaten. Maksat muhabbet, oturup sonucsuz tartisma yaratmak degil. O yuzden kimse "bir katkim olur mu ki" endisesiyle gelmemezlik etmesin (zaten gelebilme imkani oldugu halde). Forum yapmiyoruz sonucta. 🙂
Cumartesi diyenler?
Pazar diyenler?
Wwm #1
iki gunde bana uygun, her zaman olmasa bile (ornegin ilkine gelemeyecegim) mumkun oldukca gelirim. mayis ayindakilerde gelirim kesin...
Wwm #1
Kararsizim. elimdeki ise gore gelme ihtimalim var.. soz vermek istemiyorum..
😕
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Wwm #1
cumartesi günleri free, pazar günleri family... bu bakımdan meetingler cumartesi olursa iyi olur benim açımdan. ama çoğunluk cumartesi çalışıyor ve pazar kesin gelirim diyorsa bi şekil uydurmaya çalışırım.