Tunç "Turbo" Dindaş Röportajı

12 replies · 14,834 views

süper, zevkle okudum, yazan arkadaşa çok teşekkürler
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
ahahaha süper olmuş eline sağlık deniz
muhtesem 🙂
düşündüm de tam plazmalık yazı, değil mi? :rolleyes: (tabii yazan arkadaş isterse)
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]

Last edited: 2007-04-15 16:20

cok guzel yazi tesekkurler 🙂 ilk plazmada yayinlansaydi daha hos olabilirdi

Last edited: 2007-04-15 17:10

Denizi tebrik ediyorum. Bir donemin bilgisayar dergisi tarihine isik tutacak cevaplar iceren, hedefli ve anlamli bir roportaj gerceklestirmis. Turbo da ne guzel anlatmis, adamim benim🙂
cok guzel olmus.
he moves like a madman as he spins his disc.
Bu roportaji ilk okuyan kisi benim bu arada 🙂 Deniz yakin arkadasim olur, zevkle okumustum.
Kuzenin sayesinde dün bu reportajdan haberim oldu ve okurken çok büyük keyif aldım. Oturdum tüm Amiga Dünyası dergilerimi tozlu raflardan indirdim. Uzun bir nostalji turuna çıktım. Hatta 19.sayıda Tunç Dindaşın Virus köşesine yazdığım mektubu buldum tekrar okudum 🙂 Mesajın altında bulabilirsiniz. Bugün de zoque.net'te yazdığım bir mesaja spaztica'nın verdiği cevaptaki link sayesinde aranıza katılabildim.
Orada spaztica'ya teşekkür etmiştim benim 3D ile tanışmama vesile olduğu için.
Burada da Tunç Dindaşa teşekkür ederim hem Amiga için gösterdiği üstün gayretler dolayısı ile hem de Deluxe Paint ve pixel art konusundaki güzel yazıları için.

Last edited: 2007-04-17 00:24

buraya da ayrıca hoş geldin punisher...
Punisher999 wrote:Kuzenin sayesinde dün bu reportajdan haberim oldu ve okurken çok büyük keyif aldım. Oturdum tüm Amiga Dünyası dergilerimi tozlu raflardan indirdim. Uzun bir nostalji turuna çıktım. Hatta 19.sayıda Tunç Dindaşın Virus köşesine yazdığım mektubu buldum tekrar okudum 🙂 Mesajın altında bulabilirsiniz. Bugün de zoque.net'te yazdığım bir mesaja spaztica'nın verdiği cevaptaki link sayesinde aranıza katılabildim.
Orada spaztica'ya teşekkür etmiştim benim 3D ile tanışmama vesile olduğu için.
Burada da Tunç Dindaşa teşekkür ederim hem Amiga için gösterdiği üstün gayretler dolayısı ile hem de Deluxe Paint ve pixel art konusundaki güzel yazıları için.

heheheh. tesekkuler..
mektubunu hatirladim. bilgisayarin icindeki ROM'u nasil icerim esprisini hala yaparim. az kiz kaldirmadim bu espri ile. 😛 hahahahhaa
hosgeldin aramiza.
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
ordaki higo da benim...
vigo / bronx ^ zombie boys ^ tristar red sector inc (trsi) ^ deviance ^ titan ^ mystic ^ agnostic front ^ iris ^ coroner ^ the hacker boys ^ dede demo brothers ^ digital corruption...
sysop : trespass ^ split seven ^ rocka rolla
cosysop : uzi suicide ^ masturbation station ^ boonducks
hahahahahaha