c64stream vs gurkan142

57 replies · 15,088 views · locked

c64stream vs gurkan142
eh haklıymışın baba bişey yazamamakta...
ben de kalakaldım 😃
c64stream vs gurkan142
ohohohoho... abi nereden buldun. Yazılan mesajın absürtlüğüne mi güleyim, ne diyeyim. FATALIMAM filan nasıl bir nicktir yahu. Ben güldüm belki ama aslında ağlancak bir durum. Çünkü bunlar yüzünden efnet'e bağlanamıyorum. flashtro.com 'a giremiyorum. 2 sefer Nightshift guest book'u kullanılmaz hale geldi. Ve sanırım bu yüzden yeni nightshift sitesinde guest book yok.
Birileri demişti forumda... "what a waste!" ... çok da haklı.
c64stream vs gurkan142
Sonra niye yabancı serverlar bizim IPleri banliyor diye düşünüp duralım...
c64stream vs gurkan142
ya bi tane counter hacker unit yani bizim 24 deki gibi CHU kurablim (24 deki ctu idi : 🙂 bu orospu çocuklarının hack edelim bizde.
c64stream vs gurkan142
tesla wrote:ohohohoho... abi nereden buldun. Yazılan mesajın absürtlüğüne mi güleyim, ne diyeyim. FATALIMAM filan nasıl bir nicktir yahu. Ben güldüm belki ama aslında ağlancak bir durum. Çünkü bunlar yüzünden efnet'e bağlanamıyorum. flashtro.com 'a giremiyorum. 2 sefer Nightshift guest book'u kullanılmaz hale geldi. Ve sanırım bu yüzden yeni nightshift sitesinde guest book yok.
Birileri demişti forumda... "what a waste!" ... çok da haklı.

bak biladerim laflarını dogru bil konus yedirirm lafları sana sen su anda eger bu siteye yazı yazabiliyorsan eger tr de internet oratmının dünyadaki en güvenli ortamına sahipse rahat rahat msn ne girebiliyosan bunlar bizim sayemizdedir elin gavururun siteye attıklatı haclı indexinin yerine biz gördügümüz zamn uayrı atıyoruz adminde sayet insan ise gelip dansıyor KENDı ELLERıMıZLE acıgı kapatıyoruz be kocum asıl senin gibi zihniyetli olan lar yüzünden millet birbirine destek cıkmıyo fazla lafa gerek yok FATALıMAM ne biçim nickmiş lafa bak kendi nickini googleye yaz bakayım ne kadar cıkacak adamı dinden imandan cıkartmayın
verdigim huzursuzluk yüzünden admin kardeşimden ozr dilerim selametle
gurkan142
c64stream vs gurkan142
???
???
???
c64stream vs gurkan142
malesef egitimsizligi, gorgusuzlugu ve kafalardaki bo$luklari duzelten hazirda bir tool yok. olsaydi boyle bir mesaj gormezdik muhtemelen.
teknolojideki geli$imimizi kahvehaneden internet kafeye geci$le tamamliyor olmamiz uzucu.
ssg
c64stream vs gurkan142
CaiSSoN wrote:???
???
???

hahaaha.. aynen yaa... bende bisey diyemiyorum...
herkese basarilar..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
c64stream vs gurkan142
@gurkan142: yaşın kaç? 15-16 falan?
o değil de arkadaşın sitesindeki intro güzelmiş, kendi yaptıysa 7d7 veya nightshift'te de beklerim bunun gibi bir şeyler yapmasını.
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]

Last edited: 2007-04-22 05:36

c64stream vs gurkan142
hmmmm.... ilginç
c64stream vs gurkan142
"bak biladerim laflarını dogru bil konus yedirirm lafları"
bunu diyebilmen için bayağı bi laf yemiş olman lazım... kaldı ki buraya çat kapı gelip de üyelerime posta koyabilecek adam sanma kendini...
insanların konuşma özgürlüğü vardır, yaşın el vermiyorsa bilesin. ha biri, sana laf mı etti, o zaman meseleni kişisel çöz, forumumuzu kirletme ve alet etme...
c64stream vs gurkan142
Dunyanin civisi cikti diolar ya dogru ha 🙂
c64stream vs gurkan142
şu ???lerine destek veriyorum 🙂
c64stream vs gurkan142
adam hergun google da adini aratip nerde bize laf atilmis bakiyor demekki 🙂
eee ne demisler atalarimiz xxx