skate wrote:@caisson: bak nelere vesile oldun 😉
naaptım yahu? 🙂 ekmek musaf çarpsın kötü bi niyetim yoktu 😃
en azından yeni biri daha katıldı aramıza. hoşgeldin....
96 replies · 31,292 views
skate wrote:@caisson: bak nelere vesile oldun 😉
Kuri_YJ wrote:ıçinizde C64 dergisinde çalışmış (bu arada C64 dergilerini bile hala saklıyorum evde) arkadaşlar var mı? Bir keresinde dergide Zombie Boys ile röportaj vardı hatta Turbo'nun yüzündeki maskeyi çok net hatırlıyorum, fotoğrafta biri diğerine sanki vuruyor mu çekiç mi sallıyordu öyle bir şekilde çekilmişlerdi. Ama hepsinin yüzlerinde birşeyler vardı 🙂
Oyyy şimdi yüklüğü indirip bakamayacağım dergilere zor geldi 🙂
Kuri_YJ wrote:Gnostic 🙂 Süpersin, ben Turbo diye hatırlıyordum ama sen isimleri vermişsin 🙂 Sağolasın.
Skate, dergi Commodore degisi, Program Döküm eki nasıldı ama 🙂 Allah'ım PEEK POKE yaz baba yaz. Dergiden program aktaracağım diye canım çıkardı. Bir de okunmaz, son kısımdaki Checksum tutmaz uğraş dur, acaba bu mudur şu mudur diye dene Allah dene...
Teşekkürler.
Not : ızmir'deki arkadaşlarla küçük bir buluşma düzenlesek nasıl olur ? Hem tanışırız hem sohbet ederiz. Ben sağolsun Scotch ile telefonlaştım (o beni hemen aradı) diğer arkadaşlarla da bir konuşup bir araya gelelim derim. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.
skate wrote:Commodore dergisinde çalışanlardan da var bazıları aramızda. En azından program döküm ekine destek olanlar v.s.
Last edited: 2007-05-16 08:38