Resident Meeting 1.4.2007

27 replies · 27,590 views

Fixed hali : Meetro
* halen daha izleyemiyorsanız gelin bizim evde izleyelim, çay da içeriz. yarın da sınav var ona da bakarız. 😉
* fix için çaba gösterenlere teşekkürler, özellikle anes'e 🙂
wwaaaay süper olmuş meetro...
font süper olmuş, scroll da acaip kool... keza yine anes style efekt var çok beğendim... müzik ultra-güzel... ellerinize sağlık beyler...
laptopta açamadım, normal bi pc'de denedim gayet güzel çalışıyor meetro, çok beğendim 🙂
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
hehe.. bu tembellerin ben olmadan bişi yapacakları yoktu napalım :]
intronun son halini şimdi izledim. efekt bakımından fakir olsa da iyi yapmışız. tesla güzel müzik seçmiş ve yine scroll yazmaktaki hünerini sergilemiş
@peandoas : sonraki meetinge seni de çağırıcaz.
[QUOTE=spritus;13872....
@peandoas : sonraki meetinge seni de çağırıcaz.[/QUOTE]
çağırın çağırın, atlar trene gelirim anında...🙂
Guzel meetro. elinize saglik...
spritus a respect diyom walla.. 🙂
askerde bile raat durmuyo.. 😛
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Arkadaslar ne yaptiysam meetroyu winxp laptopimda ve uc ayri Vista makinede calistiramadim. Hala izleyebilmis degilim.
Vista mı? Vista'da çalışan demo var mı? 🙂
Anladığım kadarıyla notebooklarda sorunlu bu meetro. Daha önce de notebook'da çalışmadığını söyleyen olmuştu. Lighthouse Dream de çalışmıyor notebooklarda mesela. Bunun haricinde Vista'ya gelince, şirkette kurulu olan Vista üzerinde 4 demo denedim (1 dos+3 windows) ve 4'de 4 patladı. Hepsi de XP'de çalışan demolardı. Biri software, biri DirectX, ikisi de OpenGL'di. Benim test sonuçlarım böyle...
intro'nun degil fmod.dll'in problemi gibi gorunuyor. audio initialization'da (FSOUND_Init) cakiliyor.
vista'ya uzanan eller kirilsin! 😛
ssg
laptopta çalışmama sebebi çözünürlüğü olabilir. tam ekran olmayan halini buraya ekliyorum. fmod'un çatlama sebebi hakkında ise şu anda bir fikrim yok. teslayı bulursam halletmeye çalışacağım.
windowed olan cali$ti.
baktim fsound debugger working directory farkli diye fail ediyormu$. (loadsong)
esas failure'un sebebi arka arkaya ucbe$ tane D3D CEnum::CreateDevice D3D_INVALIDCALL hatasi verip cikiyor. ayrintisina bakmadim ama denedigim makinalarin hepsi ATI ekran kartina sahip. onla alakali olabilir.
ssg
400*300 ekran çözünürlüğü bir çok laptop için sorunlu. PixelToaster, IDirect3D9::CreateDevice ile 36 farklı ekran modu deniyor. Hepsi aynı çözünürlük olduğu için bütün denemeler başarısız oluyor. Windowed'da düzgün çalışıyorsa sorun böyle gelişiyor olmalı.
Intronun kodu da 800*600'e kolayca çevirilemeyecek kadar sallapati 🙂
benimkiler desktop ama lcd monitor.